2777
2789
عنوان

پسری ک فهمیدس

66 بازدید | 3 پست

شما اگ مردی رو دوس داشته باشین ک با اینکه سنش کمه 21 ولی خب خیلی مودب و عاقله مثل هم نسلاش نیست چیزایی ناجور رو حتی به طور غیرمستقیم حرفش رو نمیزنه 

و خیلی مودبه با خنما رفتارش خیلی خوبه 

ولی خب مشکلش اینه ک سنش کمه دانشجوعه ماشین و خونه اینا هیچی نداره ولی خب ی دل پاک داره و قصدش جدیه از رابطه 

من ۲۲ سالمه 

شما باشین تو این رابطه میمونین

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500 مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم وزن اولیه 82 .......وزن الان 77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن ۶۹ ۱۸ مهر ۴۰۴ وزن فعلی ۶۵ شروع دوباره تیر ۴۰۴ با وزن ۷۸ ...پایان چالش دی ۴۰۴ وزن ۶۰ کیلو

من نمی مونم 

این پسر تازه چند مدته وارد جامعه شده ، فکر نکن این شوهری که خیلیا ازش می نالن از اول این شکلی بودند ، میتونی باهاش تو رابطه بمونی یه رابطه سالم اشکال نداره، ولی این که بخوای جدیش کنی اینا باید صبر کنی سن هر دو تون بالاتر بره ، با مشکلات و چالش های بیشتری دست و پنجه نرم کنید و همدیگه رو تو اون موقعیت ها بشناسید 

یه رابطه که قراره جدی بشه اونی هست که مقدمات جدی بودن رو داشته باشه.

او آقا با این کمالات احتمالا خودش میدونه رابطه جدی مقدماتی مثل شغل و خونه و درآمد و .... لازن داره.

دو حالت داره یا میفهمه ولی قصدش جدی نیست.

یا نمیفهمه فضایی فکر میکنه که همه چی رو در عرض 6 ماه جور میکنه.

تصمیم با خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.