2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

208 بازدید | 10 پست

من امسال ۳۱ سالم میشه شاغلم تاز خونه خریدیم ولی دوست دارم یکسال دیگه برای بچه دار شدن صبر کنم

اطرافیان خیلی فشار میارن بهم

اما دارم واسه آیلتس میخونم

بنظرتون بچه دارشدن تو اولویته یا آیلتس که براش تلاش کردم

و اینکه در حال حاضر از زندگیم راضیم اما شوهرم قبلا خیلی خیلی بدرفتاری میکرد باهام 

مث دست بزن

ازش بیماری مقاربتی هم گرفتم که حدس میزنم خیانت کرده باشه البته اون دوره ما در حال طلاق بودیم

اما الان بنظر میرسه خیلی بهتر شده

و همچنان من از بچه دارشدن وحشت دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با این وضعیت شوهرت بچه دار نشو تا خودت به چیزی که میخوای برسی ببخشید که اینو میگم یک بار خیانت باعث عادت میشه اول از زندگیت مطمئن شو بعد 

با این #ماه که هنوز هم این شهر را تحمل میکند؛
👍

چطو با شوهرت موندی عزیزم؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چطو با شوهرت موندی عزیزم؟

خوب یه دورانی خیلی بد بود رفتارهای منم بچه گانه بود اما خیلی پشیمون شد و تعهد داد

تمرکزم روی امتحانات مربوط به ویزای کاریمه

طلاق پشتوانه خانوادگی میخواست ک من نداشتم 

بچه دار شدن شما چ ربطی ب اطرافیان داره مگه اونا آب و نون بچه رو میدن ک دخالت میکنن عجبا 😐

همش میگن یه بچه بیار خودمم بچه دوست دارم اما دیگه این ریسک رو نمیتونم بکنم  از اونجایی ک تو انتخاب همسر

ر ی دم