2777
2789
عنوان

زن دوم بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 22 پست

هیچ‌کدوم این‌هایی که گفتی دلیل بر دوست داشتن یا نداشتن نیست. بعضی‌ها حریم خصوصیشون براشون مهمه. اگر خیلی شک داری، قبل ازدواج باید مشاوره می‌رفتی.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم هر آدمی حق داشتن حریم خصوصی  داره  حالا باز زندگی خودتونه منکه خودم یه وقت هایی میرم تو خلوت خودم و امیدوارم شوهرم تحت پذیرش این موضوع باشه یا خب تو گوشیم چیز خاصی نیست ناراحت بشه خدایی یه دسته پسر ننگ گهن با اون تنه لش ۵ ساله منگل فاسد چی زر میزنی چس ناله می کنی عرعر به هواست خنگ کودن نادون همینطور عر میزنه دری وری چرت و پرت یاوه گوی دهاتی منگل مغز نداری نمونه سوالات از پیام نور بخونید یا چه میدونم ویس ریکورد بگیرید ارث باباشون طلبکارند پخمه های کودن بی مصرف بازیگوش گاگول پوچ گوشی شمایید حرف دهن هاتون بفهمید چیه عین کورابید چس ناله می کنید  درکل زن دوم شدن همیشه تلخ من به مردم حق ناراحتی میدم خودم خیلی ناراحتم ولی اگه قرار کلی قربون صدقه ام بره کلی بهم محبت کنه اسمی از زن اول نیاره دیگه برام اهمیت نداره هرچند همیشه درد داشت من هیچ وقت انتخاب نشدم هرچند چه قدر سنم کم بود چه قدر حرف تو حرف بحث تو بحث انتخاب نشدم من تو سن ۵ ساله عاشق عروسک بودم تو هم عاشق ماشین چی داری میگی آخه چه حسی باید داشته باشه خب عروسک کارتون دوست داشتم خیلی هم خوب بودم بترکه چشم حسود و بخیل مثلا تو گیم بازی می کردی من چیزی بهت گفتم 😭😭😭هرچند گیم حالمو بد می کنی از گیم بازی کردن هات گوشی خودتی عوضی پست فطرت چرا سرت تو گیم نمی کنی هرزه نادون پیت پوچ

به نظرم هر آدمی حق داشتن حریم خصوصی داره حالا باز زندگی خودتونه منکه خودم یه وقت هایی میرم تو خلوت ...

چی میگ اصلا متوجه حرفات نشدم

بلاخره همه چیز درست میشه