2777
2789
عنوان

زن دوم بودن

969 بازدید | 22 پست

شما اگه جای من بودید چیکار میکردید 

شوهرم مطلقه بود باهاش ازدواج کردم و از موقعی که ازدواج کردم هیچ دله خوش ازش ندارم ، هیچوقت جوری رفتار نکرد که بفهمم واقعا دوستم داره ،هیچوقت گوشیشو دستم نمیده یا میگم یه عکس پروفایل دو نفره یا یه متنی پستی چیزی بزار که بفهمم منم برات مهمم ولی هیچوقت اینکارو نکرد ،من حس میکنم دوستم نداره و بخاطر زن سابقش میترسید این کارا رو بکنه ,تازه با زن سابقشم رابطش خوبه من اینو بعدا فهمیدم ،فقط موندم این وسط من چه کنم خیلی سخته حس کنی هوو داری یا زن دومی😔

بلاخره همه چیز درست میشه

حالا مطلقه اس یا یهو امدی وسط زندگیش چرا یکی که جدا شده باید رابطش با زنش خوب باشه بعد جدا شدن معجزه شده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مرض داشته زنشو طلاق داده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شما ازدواج اولت بود عزیزم؟ الان دیگه کارازسرزنش گذشته ادمها با انتخابهاتشون بزرگ میشن یکم اروم باش اول متوجه شو که قضیه از چ قرارِ اگه واقعا دیدی با تفکراتت یکی بود دنبال این باش ک بارخودتو ببندی بنظرم موندن تو رابطه ی اینجوری که دوستم داره یانداره سوهان روح هست

شما ازدواج اولت بود عزیزم؟ الان دیگه کارازسرزنش گذشته ادمها با انتخابهاتشون بزرگ میشن یکم اروم باش ا ...

سخته طلاق برام اصلا نمیتونم بهش فکر کنم دلم خوش بود ازدواج کردم

بلاخره همه چیز درست میشه