تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤
هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهرهمند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزارههاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤