2777
2789

معمولی رو به پایینه 

خارج شهر هم نیست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی زیاد نمیشناسم قمو 

، ولی اگه منظورت از محله توحید

خیابون توحیده، که میشه محله نیروگاه 

که جزو پایین شهرشه و زندگی توش رو دوس ندارم ....

خارج شهرم نه نیست 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

خیلییی زیاد نمیشناسم قمو ، ولی اگه منظورت از محله توحیدخیابون توحیده، که میشه محله نیروگاه که جزو پا ...

سپاس میخام اجاره کنم نمیدونم کدوم محله بهتره البته با پول پیش کم

خوب نیست ولی قیمتش پایینه

پردیسان به نسبت بهتره ولی خارج شهره

محله امام و آزادگان و انصار از توحید بهتره

هیچ چیز کاملا سیاه یا کاملا سفید نیست | در دنیا آسایش و آرامش مطلق وجود ندارد | قرآن معجزه است، شفا و رحمت دارد. اگر بخوانی، اگر بخوانی! | مادر که بشوی دیگر خودت نیستی | خدا غول چراغ جادوی آرزوها نیست، خدا نیروی برتر و فراتر و خالق و مربی ماست، فراتر از تصور. هست حتی اگر دیده نشود و درک نشود. به خودت بستگی دارد چقدر بشناسی و چقدر بهرهمند شوی | بعضی دردها هیچ درمانی ندارد | روزی هرکس مشخص و معین است، چه زیاد تلاش کند چه کم | اینها گزارههاییست که بعد ۲۴ سال ناچیز، فهمیدم و یقین دارم

کدوم محله هم خوبه هم ارزون؟

خیلی آشنایی ندارم

فکر میکنم صفاییه محله با قیمت مناسبه 

بنیاد هم محله خوبیه 

سالاریه و زنبیل آباد هم منطقه گرون شهرن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

محله سالاریه اش خیلی قشنگه و 

فرهنگ مردمش هم از جاهای دیگه بیشتره 

، ولی خب منطقه مرفه نشینه و خونه هاش گرونه 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤