2777
2789
وزن تولدش۴۹۰۰قدش۴۹،،،دخملی توچی؟

جدددددددی۴۹۰۰؟؟؟

دخترمن۱۵۰۰وزن تولدش بود قدشم۳۹سانت😅

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وزن مهم نیست برام،قدمهمه،،،خدا کنه که قدبلندشه

دخترت تاچه حدحرف میزنه

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ماشالا پسر من 3700 قد 51

ماشالله

دخترمن توهفته۳۸بدنیااومدولی نارس بود

ولی خداروشکر زبله

فقط چن کلمه میگه بیا بده ماما بابا جی جی قاقا لالا شی (شیر) بوس (بو) 

خوبه دیگه همینا.. پسر منم کلمه میگفت جمله بلد نبود اصلا.یهو تو دو و نیم سالگیش صبح از خواب بیدار شد گفت مامان ،گفتم جانم، گفت من برم دسشویی جیش کنم😮🤗🤗🤗

خیلی سورپرایز قشنگی بود.الانم ۵ سالشه و ترکی و فارسی و یکم انگلیسی بلده

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
رویا جون دخترت حرف میزنه 

اره 

مامان بابا آبجی 

به من میگه پررو😤

اسم کوچیک منو و باباشو میگه

معمولی حرف میزنه ولی دختر بزرگترم خیلی زودترازاین زبون باز کرد