2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره والا شوهرم از گفتار درمان و اینا ناراضیه

عزیزم گفتاردرمانی چیه،،،پسرت هنوز۲سالشه،پسرا تا۳سالگی وقت دارن،عجله نکن،خودش یهوحرف میزنه

دخترم توبهترین اتفاق زندگیمی❤همسرخوبم عاشقتم💖💕💓😍
یعنی دخترامون تو یه روبدنیا اومدن؟دخترمن۹۴/۷/۲۳

دخترمن۲۲/مهر۹۴

وزنش۹۸۰۰

قدش۸۵

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من دخترم۲۳مهره،،وزن۱۰/۵قد۸۵

وزن تولدش چقدر بود

قدتولدش چی

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

اره ماشالا قد بلنده وزنشم خوبه ولی حرف نمیزنه

نگران نباش عزیزم پسر من درست تو ۲ونیم سالگی درست و حسابی حرف زد و از پوشک هم گرفتمش

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
برای قدش خیییلی نگرانم،ازهمسناش کوتاهتره

نه باباااااا چه کوتاهی؟

خوبه که

دخترمنم۸۵هست

اتفاقاازنظرقدی عالیه فقط وزن دخترمن کمه

نه باباااااا چه کوتاهی؟ خوبه که دخترمنم۸۵هست اتفاقاازنظرقدی عالیه فقط وزن دخترمن کمه

وزن مهم نیست برام،قدمهمه،،،خدا کنه که قدبلندشه

دخترم توبهترین اتفاق زندگیمی❤همسرخوبم عاشقتم💖💕💓😍