2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 52 پست
میشه دقیق بگین بعد اینکه همسرتون تعریف کرد عکس العملتون ورفتارشما و همسرتون راجع به این قضیه چی بود

واقعا باور نمیکنی از شوک میخندیدم فکر میکردم الکی میگه

۴ماه باهم بودن

بعدشم که کلا همه چی را ریختم تو خودم

حتی گریه نتونستم بکنم از شوک

بعدشم که شهرم میدید من ودقعا به هم ریختم از اینکه من مثل قبل نبودم عصبی میشد

میدونم تو دلش ناراحت بود اما بلد نیست ناراحتیشو نشون بده 

ولی تا چند ماه خانوادم میگفتن چرا یه جوری شدی مثل قبل نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هیچ عنوان فعلا خانواده رو در جریان نذارید چون ممکنه از سر دلسوزی کاری کنن که قابل جبران نباشه.فعلا بارداری رو به تعویق بندازین وباهمسرتون صحبت کنین که به ارامش احتیاج دارین نه عصبانیت تا با این قضیه کنار بیاین ی حلسه مشاوره ام خیلی خوبه براتون

به هیچ عنوان فعلا خانواده رو در جریان نذارید چون ممکنه از سر دلسوزی کاری کنن که قابل جبران نباشه.فعل ...

نه دیگه از در جریان قرار دادن خانواده ها خیلی گذشته 

ممنون از حرفاتون

شوهرتون در حقتون ظلم بزرگی کرده . کاش هیچوقت براتون نمی گفت که چکار کرده اگه واقعا پشیمون بود و در پی جبران دیگه نباید شما رو هم در جریان میذاشت. صد درصد بخاطر ترس از زنه اومده خودشو لو داده..

عزیزم میدونم هیچوقت از ذهنت پاک نمیشه و حتی ممکنه در عاشقانه ترین لحظه هاتون باز تو فکرت بیاد کارش ولی اگه قرار شد بمونی باید با خودت کنار بیای.  دیگه جلو شوهرت بروز نده این مساله رو .. دلتو بسپر به خدا و سعی کن آروم شی.. اما حواستو جمع کن بیشتر از گذشته .. کنجکاوی و دقتت رو بیشتر کن نسبت به کاراش طوری که متوجه نشه

خدایا دوست دارم