2777
2789
عنوان

عروسی دیشب

135 بازدید | 7 پست

دیشب عروسی دختر دایی مامانم بود بعد وسط عروسی وقتی که دلشتن فاملای عروس ‌‌و دوماد واسه عکس گرفتن میومدن .. یکی از خدمتکارای تالار افتاد زمین و چون سرش خیلی‌ محکم خورده بود به زمین تشنج کرد و زنگ زدن آمبولانس

تازه خداروشکر عموی عروس دکتر بود اون موقع هم اونجا بود اومد بالا سرش ..

ولی در کل عروسی خوبی بود عروس و دوماد هم خیلی خوب بودن 🥲

وقتی از اورژانس اومدن ، یه مرده بود ، دوماد سرییییع کلاه شنل عروس رو سرش کرد اومد جلوش وایساد معلوم بود از اون حساساس 😂

خانوما کد‌ تخفیف‌ اسنپ فود۱۵۰ تومنی ندارید برای خواهرم‌ میخوام🥺

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هنوز کد پیدا نکردی دختر😂

نه🤕😭😁

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

با همین فرمون بری چند روز خواهرت باید بدون غذا باشه😂

میگه تو نینی سایتی اونجا ادم زیاده ببین اگه دارن برام بگیر😁🤕