2777
2789

فک نمیکردم آنقدر زندگی رو برا خودم سخت کنم

واقعا برا خودم متاسفم زندگی همینطوری سخت بود ولی من چرا همچین گناهی کردم

الان زندگیم و همه انگیزه م پاشیده 

دوستم خبر نداره از گناه من 

(امروز گف خدا بهم میزنه تا خوشگل بچینه زندگیتو ) خوشبحال اونایی ک خدا اینطور هواشونو داره 

من قبلا خیلی آدم امیدواری بودم و راضی بودم سختی بکشم چون میدونستم پایانش شیرینه ولی الان حس میکنم خودم به خودم ستم کردم 

خدا چجور برام جبران کنه همین ک ببخشه منو کافیه

خودم چطور خودمو ببخشم

دلم شکست من خیلی گناهکارم توبه کردم ولی نمیدونم توبه من قبوله یا نه 

از خدا فقط میخوام همیشه کمکم کنه دیگ از مسیر درست خارج نشم 

ممنون میشم همتون دعام کنید 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه گناهت چی بوده رو فقط به خدا بگو. چون اونه که باید ببخشدت و درمورد توبه هم مطمعن باش خدا بخشنده ...

به بخشش خدا شک ندارم

ولی من بنده خوبی نیستم

برا خودم متاسفم 

اگ اینطور پیش بره هیچ وقت طعم خوشبختی رو نمیچشم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

عزیز دلم هر گناهی که کرده باشی خداوند میبخشه به شرط اینکه ذکر استغفار الله غفور رو زیاد بگو من یازده بار قرآن رو با فهم معناش خوندم.خداوند در قرآن می‌فرماید که همه گناهان رو برای هر که بخواهد میبخشد تنها گناهی که بخشیده نمیشه شرک به خداوند هست پس استغفار کن و دیگه به گناهت فکر نکن

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیز دلم هر گناهی که کرده باشی خداوند میبخشه به شرط اینکه ذکر استغفار الله غفور رو زیاد بگو من یازده ...

امیدوارم خدا کمکم کنه😭

خیلی ممنونم از این توصیه خوبت حتما انجام میدم 

امیدوارم خدا کمکم کنه😭خیلی ممنونم از این توصیه خوبت حتما انجام میدم

قربونت 

هر گناهی که کردی بخشیده میشی تنها گناهی که بخشیده نمیشه شرک به خداوند هست اینو توی قرآن نوشته ولی استغفار زیاد بگو هر روز ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

قربونت هر گناهی که کردی بخشیده میشی تنها گناهی که بخشیده نمیشه شرک به خداوند هست اینو توی قرآن نوشته ...

ممنونم

لطف کردی مهربان❤