2777
2789
عنوان

یکی بیاد لطفا

147 بازدید | 26 پست

برا کمبود تراکم استخوان کشک رو چجوری بخورم؟

از مغازه لبنیات سنتی خریدم ولی نمیدونم مصرفش چه جوریه؟ بجوشونم با اب؟

خام بخورم؟

چقدر بخورم؟

کی ؟ شب یا روز؟

لطفا کسی تجربه داره بگه

چندسالته؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سویق سنجد بگیر هرشب بریز تو شیرو عسل قبل خواب بخور

صدبرابر کشک تاثیر داره

من حدود یکماه هرشب خوردم 

الان دوساله زانو دردم ولم کرده خدارووووشکر 

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

سویق سنجد بگیر هرشب بریز تو شیرو عسل قبل خواب بخورصدبرابر کشک تاثیر دارهمن حدود یکماه هرشب خوردم الا ...

چه خوب! ندونستید درد زانوتون از چی بوده؟

برا من ک ارتروز

تراکم استخوانمم کم شده کمی

چه خوب! ندونستید درد زانوتون از چی بوده؟برا من ک ارتروزتراکم استخوانمم کم شده کمی

والا من درد که گرفت پشت زانومم اندازه یه گردو بالا اومد

یماه سنجد خوردم از درد افتاد

بعدشم رفتم این دکتر سنتیا گفت این گردوهه رو اینقدر هرشب با روغن ماساژ بده تا ناپدید شه که دیگه زانو درد بر نگرده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

۴۲ تراکمم کمی کم شده خوب شد زودتر فهمیدم فعلا ب مرحله ی پوکی نرسیدم

الان تراکمت بالانمیره فقط میتونی کاری کنی سرعت کم شدنش کم بشه

شبی۱لیوان شیربایه ساندویج کوچیک پنیرو۱عددگردوو۱قاشق پودرسنجدکامل بخور

حداقل هفته ای۳لیوان بخور

کله جوش هفته ای حداقل۱باربخور۱قاشق پودرکامل سنجدداخلش بریز

هفته ای حداقل۱بار۱کاسه ماست بخور

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
خشکش بهتره مگه این جنسش چیه

کشک معمولی دیگه

مایع

همونی که میریزیم تو اش اینا

میترسم خام بخورم تب مالت بگیرم

من ندونستم باید خشک باسه

حالا یک کیلو گرفتم نمیدونم چه طوری بخورم برا این منظور

الان تراکمت بالانمیره فقط میتونی کاری کنی سرعت کم شدنش کم بشهشبی۱لیوان شیربایه ساندویج کوچیک پنیرو۱ع ...

یعنی کم شدن تراکم و پوکی درمان نداره؟

پس چرا ابنایی ک پوکی میگیرن با مصرف این مکملهتی غذایی و ....بهتر میشه اوضاعشون؟

یعنی کم شدن تراکم و پوکی درمان نداره؟پس چرا ابنایی ک پوکی میگیرن با مصرف این مکملهتی غذایی و ....بهت ...

شما۱نفرنمیتونی پیداکنی بعد۳۵سالگی که تراکمش زیادشده باشه

فقط میتونی سرعتش روباروشهایی که گفتم کم کنی