2777
2789
عنوان

جایگزین حمام چیه

621 بازدید | 32 پست

زانوم شکسته از پایین مچ تا روی باسن آتل تا بعدا گچ بگیرم

خیلی حیلی کثیفم حتی بخاطر آتل تو سرویسم نمیتونم بشورم کامل خودمو

خزچی لباس عوض میکتم باز کثیفم. الهی بمیرم مامانم تا سرویس میبردم میشوردم

راه حلی ندارید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستمال مرطوب بگیر، ان شاءالله زودی خوب بشی 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

یه سری پد حمام وارداتی هست که به کل بدنت میکشی البته اگر بتونی تو داروخونه پیدا کنی برای من یکی آورده بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

برادر من پارسال ی دستش ی پاش کلا تو کچ بود نایلن میپیچیدم دورش محکم میبستیم اب نخوره میبردیم حمام

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

کاور بخرید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

تا آتل داری هر جوری هست خودتو بشور با گچ سخت‌تر می‌شه،یا دلوا شو تو روشویی مامانت سرتو بشوره بدنتو دو سه بار دستمال مرطوب بکش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نمیشه کل گچو با پلاستیک بپوشونی و قشنگ چسب کاری کنی

بعد بری بشینی رو ۴ پایه، مامانت بشوردت؟

ان شاالله زود خوب شی🥺

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

نمیشه توحمام رو صندلی بشینی.پات که شکسته هم پلاستیک بیاری دورش  وبالاشو ببندی.وهمین پا روبذاری روی صندلی دیگه.که خیس نشه.. بعد مامانت اب بریزه رو سروکمروشکم واون پات و برات بشوره؟

پارسا پسرمامان😍
واب خداخوب شدن الان؟من امروز از درد بیهوش شدم دکترم هیچ گاری نمیکنه

اره خداروشکر ماشین زده بود بهش دقیقا پارسال همین موقع ها بود ی دستو ی پاش تو گچ بود ی پای دیگشم درد داشت مادرمو من نایلن میبستیم محکم بابام کمک میکرد میبردیم نزدیک ۱ ماه تو گچ بود بعدش کم کم خوب شد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید