2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

185 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها خوبید

میگما یه سوال

من در ازای بخشیدن مهریه حق طلاق رو گرفتم و قرار شد توافقی جدا بشیم

امروز جلسات مشاوره بود و چون من همه رو بخشیدم گفتم که آقا هزینه ها رو بده ولی آقا قبول نکرد و اون برگه که برای مشاوره بود رو باید امضا میکرد ولی نکرد و کلی داد وبیداد کرد و به وکیل منم کلی فحاشی کرد

الان من چطور میتونم جدا بشم کسی خبر داره؟

درخواست طلاق اگه بدم چه مدت طول میکشه تا جدا بشم؟

الان دستم به هیجا بند نیست و اونروزا با مهریه میشد تریوندش ولی حالا دیگه نمیتونم کاری بکنم😭 لج کرده

و انگار شنبدم برای صیغه طلاق هم نیاد انگار دوباره سر از  نو باید بری دنبال کارای طلاق؟

میخاد با اینکارا حرص منو در بیاره😭😭

عقدیم هنوز و من ۲۱ سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر وکالت بلاعزل گرفته باشی اصلأ به حضور شوهرت هیچ احتیاجی نیست ، چرا وکیلت خودش راهنمایی نکرده ، را ...

آره همه اینا رو گرفتم ولی خب انگار اینجوری بیشتر طول میکشه اگه خودم فقط اقدام کنم؟

یاخدا یکساااآللللل😭

اگر حق طلاق نداشتی میشد ده سال . یک سال برای دادگاه چیزی نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

اگر حق طلاق نداشتی میشد ده سال . یک سال برای دادگاه چیزی نیست .

آره تازه اینا که کارشونو خوب بلدن

منم در عوضش مهریه رو بخشیدم و این وکالت و گرفتم وگرنه به همین راحتیا که نمی‌داد 🤦‍♀️میگفت انقده میبرمت تو این دادگاها و خودم نمیام و طلاقت هم نمیدم مهریه هم نمیدم

برای منی که ۲۱ سالمه فقط و عقدم خیلی ضربه بزرگیه🫠و یکسال یک عمر میگذره مخصوصا با یه پدر سختگیر 

خواهرشوهرم با وکالت بلاعزل جدا شد بدون حضور شوهرش ، خیلی سریع انجام شد

جدی چه خوب خوشبحالش😞کاشکی منم سریع بتونم جدا بشم خیلی دارن اذیتم میکنن و تهمت بهم میزنن

جدی چه خوب خوشبحالش😞کاشکی منم سریع بتونم جدا بشم خیلی دارن اذیتم میکنن و تهمت بهم میزنن

با یه وکیل دیگه صحبت کن ، خودش سریع کارها رو انجام میده ، احتیاج به حضور تو هم نیست که فضای اونجا اذیتت کنه

با یه وکیل دیگه صحبت کن ، خودش سریع کارها رو انجام میده ، احتیاج به حضور تو هم نیست که فضای اونجا اذ ...

وای خیلی عالیه اگه منم نرممم🥲چون پزشک قانونی و اینا بدترن😭دیگه دادگاهم استرس اور تر