2777
2789
عنوان

طلسم شدم

144 بازدید | 17 پست

واقعا حس میکنم طلسم شدم با هر کس اشنا میشم نمیتونم تحملش کنم یا واقعا ادمای بدی هستن بهم فحش میدن 

یا کسی هم که اخلاقش خوبه خیلی کوچیکه و به فکر اینده نیست 

فقط یه ادم بود که دوستم داشت که اونم پسرخالم بود و حس میکردم مثل برادرمه و ردش کردم یعنی اشتباه کردم ؟

اگه تنها بمونم تا ابد یعنی حقمه چون پسر خالمو رد کردم 

خب دلم باهاش نبود 

جدی حس میکنم یه طلسم روی زندگیمه 

همش رابطه های بدون اینده 

یه چیزی میخوام که درست باشه اما اصلا نمیشه 

الان 21 سالمه 

بنظرتون طلسم شدم ؟ که همه چیز بد پیش میره

اسم خودتو مامانتو بگو سال تولدتو بگم چت شده فقط اسم شناسنامه ی بکو از شانس خوبت امروز برا همه طالع ...

اسم من فاطمه مادرم فروغ سال تولدم ۱۳۸۱

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چن دقیقه ی صبر کن نگا کنم بگم بهت

فقط جون من سرکارم نزار خیلی احساس بدبختی میکنم می‌خوام بدونم دلیل اینهمه بدبیاریم چیه 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

[QUOTE=353588325]اسم من فاطمه مادرم فروغ سال تولدم ۱۳۸۱[/QUOTEبیا پی وی شاید نخای کسی راجب زندگیت بد ...

بهت درخواست دادم قبول کن تو پی وی بگو 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز