2777
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهرا تروخدا کمکم کنیدمن نتونستم تایپک بزنممن صب برام ی پیام اومد که از من شکایت شدهزدم رو لین ...

گوشیتو باید ببری موبایل فروشی ها. حتما فلش بزنن. برگرده به تنظیمات کارخانه

سلام خواهرا تروخدا کمکم کنیدمن نتونستم تایپک بزنممن صب برام ی پیام اومد که از من شکایت شدهزدم رو لین ...

چون برنامه رو پاک کردی و شماره حساب ندادی هیچی نمیشه...در ضمن اگه از خط تو اسمس بخاد بره تو پیامات مشخص میشه واسه کی رفته...همین بلا عید سر من اوند...گوشیتو حتماااااا باز نشانی کن...اما همه برنامه ها و مخاطبات و عکسات پاک میشن

حجاب کامله ماسک و عینکم دارم اما اسم خودم و اسم مدرسم زیر عکسه هست😭😭

وااای بیخیال دختر مهم نیست اصن 

پیگیری نکن فک کردم خودت واضحی

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

وا

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

چون برنامه رو پاک کردی و شماره حساب ندادی هیچی نمیشه...در ضمن اگه از خط تو اسمس بخاد بره تو پیامات م ...

واییی اجیییی خدا عاقبت بخیرت کنه دارم سکتههه میکنم

گوشیمو بزنم رو تنظیمات کارخانه دیگه هیچی نمیشه؟؟

سلام به همه ی مخاطبان باشماره تورو بهشون پیام میره که وارد لینک بشن ..به همشون پیام بده و بگو تو نیستی.سریع بانک برو و جلوی حساباتو ببند..هم همه ی برنامه های گوشیتو باید پاک کنی

کاربری nrmم هستم...کاربریم معلق شده وگرنه کاربر جدید نیستم 😘خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم...حس هام درسته بیشتر مواقع ..خواستی کارت قهوه تک نیت انجام میدم...همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 🥰