2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قید کی رو

این سری بر میگرده قبول ش نکن چون باز م میره از حرفایی مامانت دلگیر نشو چون هر چی بکه همون میشه یه دوستی داری از نظر ظاهری خیلی خوبه برات اما پشتت چنان حرفایی میزنه ک خودتم در هیجان میمونی اگ بشنوی ۶ ماه بعد برات یه خاستگار میاد بهتره بگم خاطر خاه پیدا میشه برات شکستی ک تو گزشتت خوردی بازم تا سال دیگ تکرار میشه و همون شکست رو میخوری ۳ تا بجه تو قسمتته دختر خوشگلی هستی و چشایی رنگی خوشت میاد بزار یه چیزی بگم بهت اون اهنک های تو گوشیت رو پاک هیچوقت م گوش نده بهشون لباس تیره زیاد میپوشی ک نپوش رفتار پدرت با مادرت این روزا بد شده ب مامانت بکو نگران نباشه چن وقت دیگ روبه راه میشه فعلا  ک با کسی تو رابطه نیستی ولی فعلا چون بعدا بد عاشق میشی در فامیل یکی بهت نظر ازدواج داره فعلا نمیگه چون خاتوادش راضی به تو نیستن 

[QUOTE=353584615]منو هم بگو  مهتاب مامانم اکرم متولد ۸۵[/QUOTEدلیل خابای بدت اینکه شب دیر وقت حموم کردی و سنگینی بدی روت افتاده بهتره بگم خودتو باید درمان کنی تا بدتر نشده