2777
2789
عنوان

دانشگاهیا بیاید

51 بازدید | 6 پست

برای روانشناسی 

دانشگاه پیام نور یا آزاد یا

سراسری ؟؟؟

تنها بودم به او فکر کردم، ترسیدم به او فکر کردم، راه میرفتم به او فکر کردم، آسمون رو دیدم به او فکردم، خوشحال بودم به او فکر کردم، ناراحت بودم به او فکر کردم، شما هم یاد من هستید، آقای من ؟!.....🫀 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻

قطعا سراسری

با دانشگاه سراسری میشه کاررهم کرد؟؟

کارم تدریس زبانه

تنها بودم به او فکر کردم، ترسیدم به او فکر کردم، راه میرفتم به او فکر کردم، آسمون رو دیدم به او فکردم، خوشحال بودم به او فکر کردم، ناراحت بودم به او فکر کردم، شما هم یاد من هستید، آقای من ؟!.....🫀 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حتما سراسریپیام نور که صرفا برای گرفتن مدرکهازاد هم تا وقتی سراسری هست خوب نیست

سراسری رو همه نمی تونن قبول شن که

بعد اخه من میخوام کار کنم کارمم تدریسه

بنظرت می تونم هم کار کنم هم درس بخونم ؟؟ 

سراسری رو همه نمی تونن قبول شن کهبعد اخه من میخوام کار کنم کارمم تدریسهبنظرت می تونم هم کار کنم هم د ...

شما تو هر دانشگاه دیگه ای هم مجبوری اون تایم رو برای درس خوندن بذاری عزیزم پس تفاوتی نداره

اگه منظورت تایم کلاس ها هست که با کارت تداخل نداشته باشه که هم سراسری و هم ازاد دوره کارشناسی چندین روز تو هفته دانشگاه هستی

مگه اینکه بری پیام نور و درکنارش به تدریس هم برسی

اما اگه قراره بعدا روانشناسی رو ادامه بدی بهتره بین ازاد و سراسری انتخاب کنی چون پیام نور عملا اموزش چندانی نیست

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و موفق باشی عزیزم❤