2777
2789

توی کره جنوبی یه مکانی داره برای تخلیه انرژی و برای خیلی چیزای دیگه استفاده میشه و رایگانه فکر کنم

طرف میره توی اون محیط انقدر جیغ میزنه انقدر جیغ و داد میکنه تا خالی میشه 

خیلی دلم یه همچین جایی رو میخواد اگه بچه نداشتم یه چند روز میرفتم یه جایی تنهایی به هیچکسم نمیگفتم یکم آروم میشدم 

بدجور عصبیم الکی از خودم از کارام حالم از همچی بهم میخوره از محیط اطراف از اتفاقات اخیر زندگیم از خودم دلم یه همچین جایی رو میخواد ولی چاره چیه ؟ چه میشه کرد جز صبر و تحمل

چشم ها دریچه ی روحن!...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یکجای خلوت جیغ بزن اما مشکلی حل نمیشه و حنجره آسیب میبنه

مشکلم مگه فقط جیغه دلم از این پره که جلوی بچمم نمیتونم ری اکشنی نشون بدم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

خب ایران ایجوری نیس اگه بری میگن دیوانه اس

منم همینم ،به مامانم میگم بزار برم روحیم عوض بشه میگه مگه چته؟

بچه هات گشنه ان؟کرایه خونت عقب افتاده؟شوهرت بداخلاقه؟ و... 

نمیزاره تو حال خودم باسم

خب ایران ایجوری نیس اگه بری میگن دیوانه اسمنم همینم ،به مامانم میگم بزار برم روحیم عوض بشه میگه مگه ...

برمیگرده سمت طرز فکر اطرافیان یه کلمه به فک و فامیل بگم دلم گرفته

میگن تو که زندگیت خوبه تو که مشکلی نداری تو که فلانی تو مه بیساری آدم از حرفش پشیمون میشه کی میفهمه تو دل آدم چه میگذره ؟

چشم ها دریچه ی روحن!...

احساساتتو  روی ورق بنویس و بعد بخون و پاره کن بریز دور

هر چقدر میتونی این کار انجام بده

هر چی تو دلت هست و از مغزت میگذره

فقط بنویس تا تخلیه بشی

تو هر حالت و اعتقادی هستی دو رکعت نماز بخون و تو قنوت هر چقدر میتونی  بگو:  اَلا بذِکرِالله تَطمَئِنُ القلوب

همیشه و در همه حال دست راستتو بذار رو قلبت و مرتب تکرار کن : انّ اللَّه مع الصّابرین

یه تسبیح بردار و به هر دونش بگو : "ماشاءَ الله لا حَولَ وَ لا قوّهَ اِلّا باللهِ العَلِیَّ العظیم" بعد این تسبیح بنداز گردنت بمونه

با این کارا خیلی اروم میشی ❤️ مطمئنم عزیزم❤️

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
احساساتتو روی ورق بنویس و بعد بخون و پاره کن بریز دورهر چقدر میتونی این کار انجام بدههر چی تو دلت ه ...

مرسی گلم از راهنماییت

چشم ها دریچه ی روحن!...

برو یکجای خلوت جیغ بزن اما مشکلی حل نمیشه و حنجره آسیب میبنه

چرا. یجا خوندم چاکرای گلو یکم تنظیم میشه. بخصوص کسانیکه خیلی ارومن و درونگران‌ 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
احساساتتو روی ورق بنویس و بعد بخون و پاره کن بریز دورهر چقدر میتونی این کار انجام بدههر چی تو دلت ه ...

چقدر خوب گفتین.من درشرف جدایی ام،برای حال دلم که خیلی داغونه و هنوز هضم نمیتونم بکنم چکارکنم

2790
2778
2791
2779
2792