2789
عنوان

اولین دیدار

144 بازدید | 9 پست

بعد نه ماه رابطه لانگ که البته دوساعت فاصله داریم احتمالا این هفته همو میبینیم برای اولین بار..🥲

نظر خودم کافه بود بنظر شما کجا همو ببینیم ؟

و با اینکه یبار تو کال و تو ویدئو مسیج و عکسای زیادی همو دیدیم و دوس داریم بازم استرس دارم و میگم نکنه خوشش نیاد::

همون کافه خوبه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14502743/%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85-%d8%ae%d9%88%d8%b4%da%af%d9%84%d9%87?postId=353498048

اینو گزارش میکنین لطفا

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

چرا خوشش نیاد اعتماد به نفست کجاست ....

اگر آدم درست حسابیه باهاش بمون

واسه این پسر بچه ها استرس نگیر

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 ساعت فاصله که کمهههه

تو این 9 ماه حداقل دو سه بار باید میومد

ما 14 ساعت فاصله داریم

اتفاقا اولین دیدارم رفتیم کافه. خوب بود

من میترسیدم خودم ازش خوشم نیاد😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

وای قرار اول خیلیی خوبه😂😂

من اونموقع فقط درحد دوست بودیم که بریم بیرون وقتی رعتم خونه بهم پیام پیشنهاد داد 🤣🤣

همش سوال میکرد توام از من خوشت میاد؟؟ 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
2 ساعت فاصله که کمههههتو این 9 ماه حداقل دو سه بار باید میومدما 14 ساعت فاصله داریماتفاقا اولین دیدا ...

اره چندبار خواست بیاد یکم برام محدودیت پیش میومد نشد:(

همین خوبه😭😂