bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 عنوان سرکتاب 114 بازدید | 10 پست سلام دوستان. کسی رو میشناسین با قرآن استخاره بگیرن، هم علت مشکلات و درد رو با قرآن بگن، هم درمان رو؟ (و اینکه با خوندن چه سوره ای مشکلمون حل میشه)اگر میشناسین بهم معرفی کنید ممنون میشم مرسی 1403/06/24 | 16:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 دوستان کسی اطلاع نداره؟ یعنی توی کشور به این بزرگی یک آدم صالح و خداترس این روزها وجود نداره، که به علوم روحانی واقف باشه و بتونه ماهارم کمک کنه؟
شقایق۲۰۲۴ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5761 دوستان کسی اطلاع نداره؟ یعنی توی کشور به این بزرگی یک آدم صالح و خداترس این روزها وجود نداره، که به ... نه عزیزماگر بود که اینقدر ادما با مشکلات دست و پنجه نرم نمیکردن😢
bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 نه عزیزماگر بود که اینقدر ادما با مشکلات دست و پنجه نرم نمیکردن😢 قطعا هست، ولی شماره اش دست من و شما نمیوفته
شقایق۲۰۲۴ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5761 قطعا هست، ولی شماره اش دست من و شما نمیوفته هستن بلهولی نه اینطور که مراجعه کننده داشته باشنمن پیش شاگرد آیت ا... بهجت هم رفتممورد تایید ایشونم بودنولی هیچبهترینش اینه اگر میخواین دعایی براتون شهبرای دیگران کار خیر بدون چشمداشت کنیدانشالله دعای خیرشون شاملتون شهمنم دعا کنید
bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 هستن بلهولی نه اینطور که مراجعه کننده داشته باشنمن پیش شاگرد آیت ا... بهجت هم رفتممورد تایید ایشونم ... ممنونم، چشم حتمن.شما میشناسید کسی رو که ریشه مشکل آدم رو بگه، و راه درمانش رو
شقایق۲۰۲۴ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5761 ممنونم، چشم حتمن.شما میشناسید کسی رو که ریشه مشکل آدم رو بگه، و راه درمانش رو متوجه منظورتون نیستمآخه اینی که شما میگید با عنوان تاپیک فرق دارهاگر سر کتاب میگید که یه بحثهاگرم یه ادم والاعارف گونهکه نه اونا خودشون رو معرفی نمیکننهرچه هستن تو خفاسراهی که بهتون گفتم رو امتحان کنیدانشالله حواب میگیرید
bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 متوجه منظورتون نیستمآخه اینی که شما میگید با عنوان تاپیک فرق دارهاگر سر کتاب میگید که یه بحثهاگرم یه ... ممنونمچشم
شقایق۲۰۲۴ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 5761 ممنونمچشم چشمت بی بلاهمه چی درست میشه عزیزمنگران نباشخدا دوست دارههواتم داره
bulutt مدیر استارتر عضویت: 1400/08/03 تعداد پست: 1637 چشمت بی بلاهمه چی درست میشه عزیزمنگران نباشخدا دوست دارههواتم داره ممنونمامیدوارم همینطور که میگین باشهفعلن که توی سرازیری هستمکی بشه ک برم تو سربالایی، خدا میدونه