2789
عنوان

مادرشوهر

116 بازدید | 10 پست

بچها لطفا عادلانه و خواهرانه راهنمایم کنید  

من خواهر شوهرم داره ازدواج میکنه  میخوان برن براش خرید 

بعذ  ما ی شهر دیگع زندگی میکنیم  بد پدر شوهرم برگشت ب شوهرم گفت موقع خرید اگه تونستی توهم باش  

مادر شوهرم برگشت جلو من ب شوهرم میگه  اره تو با خواهرشوهر بزرگم 

باهاش برید خرید یعنی ی تعارف ب من نزد این ب کنار یعنی علنی من نرم 

این در صورتی  ک تو خواستگاری  اول هم فقط ب شوهرم گفته بودن بیا من فک میکردن منظورشون باهمه یعنی من و شوهرم خلاصه رفته بودم خونشون لحظه اخر ب شوهرم گفته بودن بره تو اتاق فقط خودت تنها بیا بچها خیلی ناراحتم 

الان ب نظرتون امزوز حق ندارم ناراحت باشم ؟؟؟

حالا خواستگاری مهم نیس تموم شد من بخشیدمشون ولی امروز سر خرید خیلی ناراحتم خیلی من نمیفرتم اصلا ولی یعمی واقعا ی تعارف نباید میکردن اخه خونواده رسم دارن همراه اث ارپس میرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حالا خواستگاری مهم نیس تموم شد من بخشیدمشون ولی امروز سر خرید خیلی ناراحتم خیلی من نمیفرتم اصلا ولی ...

ببخشید مگه لشکر کشی میخواین بکنین چخبره این همه برن برا یه خرید اون دو نفر بیچاره چه گناهی کردن باید نظر همه رو قبول کنن اونجا

من و همسرم فقط روز اول خرید با بقیه رفتیم. دیگه گفتیم کسی با ما نیاد. ولی یادش بخیر یادم نمیره رفتیم تو پاساژ، دیدیم دو تا خواهر من تک تک و جدا از یه گوشه پیدا شدن. گفتن اا شما هم اینجاییم. یادش میفتم کلی خندم میگیره ازشون. البته همسرم هم چیزی نگفت. ولی خب سخت نگیر. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

به شوهرت بگو ک ناراحت شدی همچین رفتاری داشتن.. 

بگو اگه توام من برات مهمم میشه نری.. بگی من بدون خانومم هیچ جا نمیرم. 

اگه بره مجبوره پولم بده خرج کنن‌‌ .. والا.. 

یه‌ریزه قهر کن😐با خانواده شوهرت یکم سرسنگین باش .. 

بعدم به گوششون برسون چرا ناراحتی‌.. 

که دیگه تکرار نکنن.‌. 

حق داری ناراحت شی.‌ چ کار زشتی کردن.. 

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲