2777
2789
عنوان

گواهی بکار‌‌‌‌😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 54 پست
ولی اینو اگه بفهمن پسرا گواهی از پشت هم میگیرن از دختر

اخه جالبه چنین تستی واسه پسرا هم هست

در کل نفس این کارها اشتباهه ،چون همیشه راهی واسه پیچوندن هست،پس خودشون رو الکی خسته میکنن و گول میزنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودشون همه کاری میکنن به ما که میرسن گواهی میخوان اینو باید ما دخترا جا بندازیم تو جامعه

وقتی خیلی از هم جنسای خودمون با افتخار و خرسندی و رضایت کامل میرن گواهی بگیرن دیگه چه توقع از جنس مخالف

بابا واسه خودتون ارزش قایل باشید یه کم

چراهمچین حرفی میزنی قضاوت میکنی من خودم به مادرشوهرم اینا زبون ندارم ده سال تو شکنجه ام درحالی که خو ...

چه قضاوتی عزیزم میگم بیشتر اینایی ک اینطورین این مشکلو دارن متاسفانه هر مشکل رفتاری ریشه تو بچگی داره اینو من نمیگم روانشناسای معروف و مطرح جهان میگن

بلاخره ادمایی هستن ک مثل شماهم استثنا شده همه که اینطور نیستن بلاخره دعا و طلسم و اینجور چیزام میتونه باشه حرفتون درسته

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
واقعا مثل من که جیگرمو خانوادم خون دارن حاضرم زن هر خری بشم فقط از سر اینا راحت بشم

ببخشید لایک کردم😁😁

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻