2777
2789
عنوان

شوهرم به فیلم س ک س ی عادت کرده

5309 بازدید | 15 پست

من سه ساله و نیمه ازدواج کردم از همون اول متوجه شدم به این فیلم ها و داستان ها عادت کرده

هر وقت هم مچش رو در حال این کار میبینم انکار می‌کنه 

تهدید میکنم میگه میرم قهر میکنم میگه برو 

چیکار کنم الان دیدم داره نگاه می‌کنه نشستم گریه کردم میگه من که نگاه نکردم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده اسی این متن رو مینویسم بخون

🔴به جایی رسیدیم که باید توضیح بدیم دیدن فیلم های ... اصلا عادی نیست کسایی که این فیلم ها رو میبینن دچار

اعتیاد و جنون و سیری ناپذیری جنسی میشن (که میدونید این افراد دیگه رابطه عادی راضی شون نمیکنه و خیلی هم حرف های جنسی میزنن) و فانتزی هایی مثل شکنجه های جنسی و میسترس و اسلیو و رابطه مقعدی و تنوع طلبی و بالتبع خیانت و  (اول تو ذهن و تخیلاتشون تصور میکنن و بعد انگار طمع داشتنش به عقلشون غلبه میکنه انگار مثلا خیانت براشون یه هیجانی داره که رابطه معمولی نداره)بعدش رابطه چندتایی و حتی زنای با محارم و تجاوز ‌و هزار ویک انحراف جنسی رو همین فیلم ها زیاد کردن .

🔴چرا این تاثیر رو داره؟ چون هرچه دیده بیند دل کند یاد . و شما تصمیم گرفیتید هرزه ای رو ببینید که برای پول هر رفتار جنسی رو انجام میده بعد مردها از همسرانشون همون انتظار رو دارن چون فانتزی براشون ایجاد شده

اگه تاپیک میزنید میگید این فیلم عادیه دیگه چرا تاپیک میزنید خیانت زیاد شده؟ اون هرزه هست که با تعداد زیادی میخوابه و تعهد اخلاقی نداره ملت هم به خیال اینکه شب میبینه و صبح فراموش میکنه اما مغزش هم داره ازش الگوبرداری میکنه

🔴بعضی از خانوما که میگن همه مردا نگاه میکنند شاید میخوان این احساس عذاب آور رو که برای شوهرشون -کافی- نیستند اینطوری تسلی بدن وگرنه نیروی جنسی طبیعی + رابطه سالم و عشق برای  تحریک و ارضا نیازی به چیز دیگه ای نداره

و سوال من از بانوانی که میگن ۱۲ ساله با شوهرم میبینم هیچ اتفاقی نیفتاده

چطور با خشونت زیاد به جنس زن که تو این فیلم ها هست کنار اومدید؟  مازوخیست هستید؟ از رابطه چند مرد با یک زن بگیر تا بستن دست و پای زن و ...

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

این مردای متاهل واقعا چشونه

من هیچی کم ندارم براش هم کم نمی‌زارم گاها هم خودم تقاضای رابطه دارم میترسم بعدا دیگه همینم نباشه 

الان که من همیشه در اختیارشم اینطوریه میترسم از وقتی که باردار بشم

خیلی بده اسی این متن رو مینویسم بخون🔴به جایی رسیدیم که باید توضیح بدیم دیدن فیلم های ... اصلا عادی ...

خب باید اینجا چیکار کنیم چطور باید این عادت رو ازش دور کنیم

من هیچی کم ندارم براش هم کم نمی‌زارم گاها هم خودم تقاضای رابطه دارم میترسم بعدا دیگه همینم نباشه الا ...

همون دیگه باردارشی دنبال بهونه میگرده 

چی بگم عزیزم میشینن فیلم های زنای لختو نگاه میکنن با زن خودشون مقایسه میکنن