2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

264 بازدید | 16 پست

میخواستم بپرسم‌که چطور میشه از طریق رتبه کنکور بورسیه تحصیلی گرفت وایا از طریق رشته تاریخ میشه مهاجرت کرپ بعد اینکه شما تو اطرافیانتون داشتید کسایی که بورسیه تحصیلی شدن میشه بگید چطور تونستن بورسیه بگیرن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا من اینو نمیدونستم اگه بخوام به غیر از بورسیه مهاجرت کنم که هزینش خیلی بالاست متاسفانه

اره هزینه شخصی بالا هست 

مگر اینکه فاند بگیری 

سرچ کن ببین رشته تاریخ فاند تحصیلی داره

اره هزینه شخصی بالا هست مگر اینکه فاند بگیری سرچ کن ببین رشته تاریخ فاند تحصیلی داره

این فاند تحصیلی هم فکر کنم باید بعد از تحصیل برگشت راستش میخواستم حقوق بخونم و تو مقطع کارشناسی ارشد مهاجرت کنم ولی ی کاراموز وکالت بهم گفت که نمیشه چون اگه اینجا وکیل باشی بعد بری نمیتونی مشغول به کار شی

این فاند تحصیلی هم فکر کنم باید بعد از تحصیل برگشت راستش میخواستم حقوق بخونم و تو مقطع کارشناسی ارشد ...

حسابداری خبلی خوبه دوست من‌ ارشد حسابداری رفت استرالیا 

الان دوتا شغل داره اونجا

معمولا اونا به رتبه کنکور ما کاری ندارن رزومه خوب باید باشه و اقدام کنی برای دانشگاه ها تک تک ببینی ...

به نظرت بعد از اینکه کارشناسیمو گرفتم حالا رزومه خوبی هم واسه خودم درست کردم به نظرت بعدش میتونم مهاجرت کنم برای ارشد حالا برا حقوق منظورمه و اونجا بتونم وکیل شم از ی کاراموز پرسیدم کفت نمیشه باید همون اول بری اونجا

به نظرت بعد از اینکه کارشناسیمو گرفتم حالا رزومه خوبی هم واسه خودم درست کردم به نظرت بعدش میتونم مها ...

حقوق کلا مهاجرتش خیلی سخته سعی کن یه چیز دیگه بری نشد نداره هااا ولی خیلی سخته اکثرا قبول ندارن مدارک مارو 

حسابداری خبلی خوبه دوست من‌ ارشد حسابداری رفت استرالیا الان دوتا شغل داره اونجا

راستش به حسابداری علاقه ندارم 

به نظرت اصلا شانس مهاجرت داره رشته های علوم انسانی چون من تا اونجایی که دیدم بیشتر مهندسا و پرستارا مهاجرت کردن

حقوق کلا مهاجرتش خیلی سخته سعی کن یه چیز دیگه بری نشد نداره هااا ولی خیلی سخته اکثرا قبول ندارن مدار ...

میگم که نمیشه خیلی سخته به نظرت غیر از حقوق کدوم رشته انسانی شانس مهاجرت داره

بله داره نفر اول کنکور امسال میخواد روانشناسی بخونه و هدفش ام مهاجرته

من واقعا درسم‌ خوبه و میخوام وقت بزارم تا رتبه کنکورم خیلی خوبه بشه تا فعلا کارشناسیمو اینجا بخونم وبعدش بتونم واسه ارشد مهاجرت کنم ولی باید بفهمم که چه رشته ای شانس بیشتری داره وایا اصلا میتونم اونجا مشغول به کار بشم