2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین لطفا حالم خوب نیست

120 بازدید | 6 پست

تاپیک هام ک خونده باشید متوجه میشید !‌

شایان رفیقش  ملیسا رو ک ۵ سال دوست بودن رو بلاک کرد بود سر دعوا ک سعی داشت اونو پیش من خراب کنه و دعوا راه مینداخت بین من و اون ....  گذشت از اون ماجرا و چند روزی بلاک بود و میگف نیمخاد از بلاکی درش بیاره بعدا منم باهاش دعوام شد و رابطم باهاش تموم کردم و الا ۱۲ روز م ازش خبری ندارم اصلا ! و‌امروز با گوشی دوستم چکش‌کردم دیدم همون رفیقش ملیسا زیر پستش نوشته [ :) ]  بعد اون جوابی نداده ولی اون روزی ک نیومد با من سر قرار ظاهرا با دوستاش رفتن عرق بخوره نیومده . الا مسئله من این نی ! میگم نکنه باز باهم رفیق شدن ؟ نکنه با رویا و ملیسا باز اوکی و مچ شده گرچه با رویا مچ بوده ! تورو دلداریم بدین دارم میمیرم . فق نگید ک اره فراموشش کن و ... خیلی تو دلم آشوبه دارم میمیرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔🖤

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همو فالو ندارن😭

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

@maheabi  ‍ 

@ya3۰oo‍ 

@آوا_دختره_آقا_جعفر  

@lianaaaaa  

@pmahdiyh  

خانم ها بیاین یکمی دلداری بدین حالم بده اونایی ک حس ششم قوی ای دارن کمک کنن

@maheabi ‍ @ya3۰oo‍ @آوا_دختره_آقا_جعفر @lianaaaaa @pmahdiyh خانم ها بیاین یکمی دلداری بدین حالم ...

عزیزم نفهمیدم زیاد اینی ک گفتی رو... ولی نگاه لیاقت ادما بکن اونی ک میره یه روز برمیگیرده خب ک تو دیکه تو فکرش نیستی و برات مهم نیست... 

اگر دوست شده باشن هم بزار بره سمت لیاقتش زمین گرد و کارما کار بلد 

غصه نخور عزیز دلم 

کاربری دست چند نفره

@maheabi ‍ @ya3۰oo‍ @آوا_دختره_آقا_جعفر @lianaaaaa @pmahdiyh خانم ها بیاین یکمی دلداری بدین حالم ...

عزیزم خوندم متوجه نشدم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .