2777
2789
عنوان

عمل prkو لیزیک چشم

152 بازدید | 21 پست

سلام دوستانی ک این عمل رو انجام دادن میشه بگن چه مدت  تاری دید داشتن و دور رو چطور میدیدن؟ 

اینم بگید از گوشی چقد استفاده می‌کردید

چقد طول کشید تا ب دید طبیعی برسید؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من یک ماه و نیمه عمل کردم شماره چشمم یکو نیم بود .  دوسه روزه دیدم خوب شده اما هنوز چشم راستم یکم تاره. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
۲هفتس عمل رو انجام دادم اوایل دیدم خوب بود الان تار شده

طبیعیه. از یک ماه ببعد کم کم خوب میشه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

چند ساعت اول اذیت بودم روز بعدشم درست شد تاری نداشتم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

منم تو فکر بودم انجام بدم شوهرم گذاشت کف دست مادرش،مادرشم به طعنه هی گفت تیغ زنی و رو پول مفت افتادی فکر قشنگی هستی و...

من از عینک خسته شدم ولی این حرفا را زد بی خیال شدم.

هزینت چقدر شد؟چند روز بستری داره؟سخته؟

اسی کدوم شهری هزینه ات چقدر شد ؟؟؟بیمه تقبل کرد؟؟؟

اصفحات

Prk خودش ۱۸میلیون بود

عکساش ۲ملیون

بیمه ام گفتن شماره ی ۳ ب بالا بخشیش داده میشه من بیمه تکمیلی درستی نداشتم

منم تو فکر بودم انجام بدم شوهرم گذاشت کف دست مادرش،مادرشم به طعنه هی گفت تیغ زنی و رو پول مفت افتادی ...

ان شاءالله هرچی خیرته همون بشه عزیزم

من شماره چشمم بالای ۴بود

Prk کردم

با عکساش ۲۰ملیون شد