2821
2789
عنوان

چه کنم

25 بازدید | 1 پست

من قبلا برا یه آقایی کار میکردم؛ مرکز خدمات پرستاری و فروش لوازم پرستاری بود، چون شبا میومدن وسیله میبردن میخواستن یکی هم‌ باشه شب اونجا باشه ، برا من که شهرستانی بودم خیلی خوب بود هم اسکان داشتم و نمیخواستم هزینه پانسیون بدم، هم حقوق میگرفتم هم اینکه کارش راحت بودم با اینکه حقوقش ناچیز بود قضیه مربوط به سه ساله پیشه

چقد اولش خوشحال بودم، بعد از یه ماه دیدم آقاهه پیام داده من از شما خوشم اومده!! در صورتیکه من ۵ سال ازش بزرگتر بودم و اصلا تیپ واستایلمون بهم نمیخورد معلوم بود صرفا برا دوستیه

بعدش اتاقی که من داده بود هیچی نداشت ، من بهش گفته بودم خودم خوابگاهی هستم فقط ظرف و ظروف و لوازم خواب دارم، یخچال و گاز و وسایل سرمایشی و گرمایشی ندارم، گفت خودم میذارم اینارو

بعد یخچال که هیچ وقت نذاشت کولر هم یه کولر قراًه تبی کوچیک که در حد پنکه خنک نمیکرد چندبار بهش پیام دادم لطفا درستش کن خیلی گرمه، میگفت خودم بیام‌تو اتاقت برات درستش کنم!!

خلاصه من تا چند ماه دست به سرش کردم دیدم دیگه حقوق نداد ! و مشکلی هم با همکارا پیش میومد اصلا پیگیری نمیکرد! حق رو به اونا میداد؛ در صورتیکه حق با من بود؛ منم‌ دیگه یهویی بی خبر گذاشتم رفتم

ولی بعدش خیلی اذیت شدم‌ چون جا نداشتم یه جورایی آواره شده بودم، یه مشکلاتی هم‌به خاطر خوابگاهایی که رفتم پیش اومد که آسیب بیشتری بهم زد، مرتیکه نفهم چندرغاز حقوق میداد میخواست سواستفاده کنه

حالا جایی هستم که طرف شرکتش رک انتقتل داده اون‌خیابون ؛ اگه احیانا دیدمش چه هکس العملی نشون بدم دوس دارم فحش خ..ار مادر بهش بدم مرتیکه الدنگ! اگه اومد جلو سلام و هلیک کرد چی 

چه رفتاری عاقلانه 

خودت رو بزن به نشناسی

محل نده

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
2824
2823
2791
2779
2792