اناوحلما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6801 عنوان دانشگاه 94 بازدید | 6 پست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کسی بودهمیخاستم ببینم خابگاه داره یا باید خونه اجاره کرد؟ حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده 1403/06/24 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمربند_مشکی عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 539 تو دفترچه مگه ننوشته؟ اگه چیزی ننوشته باشه که حله ولی اگه فاقد خوابگاه یا عدم تعهد برای خوابگاه باشه اون دیگه مشکله
اناوحلما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6801 تو دفترچه مگه ننوشته؟ اگه چیزی ننوشته باشه که حله ولی اگه فاقد خوابگاه یا عدم تعهد برای خوابگاه باشه ... ننوشته بود فاقد خوابگاه اینترنتم زدم چیزی در مورد اینکه خابگاه داره ننوشته بود حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
کمربند_مشکی عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 539 حالا البته یه چیزی هم بگمدوستم پارسال دانشگاه هنر تهران قبول شد و بورسیه هم داشت تو دفترچه هم چیزی نگفته بودن ولی بعدا گفتن جا نداریم مجبور شد بره خوابگاه آزاداین استثناها هم هس متاسفانه🤦♀️
اناوحلما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6801 حالا البته یه چیزی هم بگمدوستم پارسال دانشگاه هنر تهران قبول شد و بورسیه هم داشت تو دفترچه هم چیزی ن ... خواهرمم از همینش میترسه حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
کمربند_مشکی عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 539 ننوشته بود فاقد خوابگاه اینترنتم زدم چیزی در مورد اینکه خابگاه داره ننوشته بود اهان خب مشکلی فک نمیکنم باشه پس من فقط تو دانشگاه هنر تهران همچین موردی دیدم که بدون اطلاع خوابگاه ندهحالا اگر دوس داشتی بازم سوال کن
اناوحلما مدیر استارتر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6801 اهان خب مشکلی فک نمیکنم باشه پس من فقط تو دانشگاه هنر تهران همچین موردی دیدم که بدون اطلاع خوابگاه ن ... بله باید بازم تحقیق کنم بنده خدا اواره نشه شهر غریب حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده