2777
2789

روز پنجشنبه عصری یه کار خیلی فوری واسه نامزدم پیش اومد رفت یه شهر دیگه( بهم گفت باهاش برم ولی من یه کاری داشتم نتونستم برم)همون روز قبل از رفتنش سر اینکه ینفر منو از مادرش خواستگاری ‌کرده بود خیلی دعوام کرد

حالا امروز صبح خیلی عصبانی زنگ زده میگه چرا سراغی ازم نمیگیری چرا من زنگ نزنم زنگ نمیزنی سرت گرمه منو فراموش کردی بعدش جوش اورد گفت اشغالی نفهمی بیشعوری😐😐😐😭

خب الان دو روزم نمیشه که رفته و خودش زنگ میزنه حرف میزنیم دیگه وقتی اون زنگ میزنه چه نیازی هست منم زنگ بزنم؟ 

دیروز سه بار تلفنی حرف زدیم خب من بازم بهش زنگ میزدم؟

بهم گفت امروز برمیگردیم میام تکلیفمو باهات روشن کنم😐😭

شما بگین کی مقصره؟ 

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گفتی خواستگار برات اومده

من نگفتم مادرش گفت

تو تاپیک های قبلیم هست

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

خب قبل اون که اون زنگ بزنه یه بارم تو زنگ میزدی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

چند سالشه این آقا کوچولو؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مطمئنی از این ازدواج ؟؟؟ واقعا با این آدم میتونی زندگی کنی پس فردا خدایی نکرده سر یه هیچ‌و پوچ مثل الان زندگیتون خراب نشه  ببخشیدا ولی واقعا بی منطقه

چشم ها دریچه ی روحن!...

خب قبل اون که اون زنگ بزنه یه بارم تو زنگ میزدی

خب اون خودش تند تند زنگ میزنه من چیکار کنم

2790
2778
2791
2779
2792