2777
2789
عنوان

قربونی کردن

1215 بازدید | 21 پست

سلام به همه مامان ها و خانم های گل.یه سوال اونایی که ازدواج کردن ایا برای پاگشا جلوی پاشون گوسفند قربونی کردن یا نه.میخوان برای من قربونی کنن ولی من اصلا نمیتونم ببینم چی کار کنم.شب عروسیمون هم جلوی در قربونی کردن هنوز صحنه جون دادان گوسفنده جلوی چشمام هست

نه نکردن. 

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم ما تو عمرمون یه بار هم قربونی نکردیم. زندگیمون خیلی هم خوبه. 

واااای چ قدیمی هستی شما

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

در واقع دارن بهت احترام میذارن، شاید رسمشونه. به نظرم دخالت نکن، بذار کارشونو بکنن، شما نگاه نکن

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

چرا قدیمی هستیم

عزیزم من اصلا با شما نبودم

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

خوب اذیت میشی نگاه نکن . 

منم جایی قربونی کنن نگاه نمیکنم .

اجبار ک نمیکنن حتما نگاه کنی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
دنیا جون ببخشید اشتب شد

خاهشم پیش میاد

خوب اذیت میشی نگاه نکن .  منم جایی قربونی کنن نگاه نمیکنم . اجبار ک نمیکنن حتما نگاه کنی

ندا جون وقتی میخوای بیایی توی خونه جلوی در خون راه میندازن اونم جلوی پام چه جوری نبینم بالاخره ادم نگاهش میخوره به اون زبون بسته

ندا جون وقتی میخوای بیایی توی خونه جلوی در خون راه میندازن اونم جلوی پام چه جوری نبینم بالاخره ادم ن ...

چشماتو ببند😊

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥