2777
2789
عنوان

دانشگامو گند زدم

155 بازدید | 11 پست

از دوستامو هم ترمیام عقب موندم اونا این ترم میرن کارشناسی ولی من هنو باید 2ترم دیگه پاس کنم تا کاردانیو تموم کنم بخاطر اینک حالم بد بود تو امتحانای پایان ترم و بعضی کلاسا شرکت نکردم چن واحد دیگم مونده دانشگامم آزاده و خونوادمم نمیدونن عذاب وجدان گرفتم فک میکنن میرم کارشناسی من یه سال از دوستام دیرتر درسو تموم میکنم باید استخدامی هم بدم بعد اینک درسم تموم شد 

موندم چه کنم انگیزه ندارم ک این ترمام برم تموم کنم برم کارشناسی خیلی ناراحتم  :///

کسی بوده مث من 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من بودم،حتی خیلی بدتر از شما،کخ تا دم افسردگی بردتم ولی دیدم چاره ای جز پذیرش ندار

۲سال رشتمو خوندم و۲ترم مونده به کارشناسیش

سر اینکه اصلا باید ادامش بدم یا نه تردید افتادبه دلم  و فهمیدم انتخاب درست چیز دیگه ای بوده

وبرگشتم از اول شروع کردم ۴سال کارشناسیو تو رشته ی مناسب تَرَم

الان ۲۴ سالمه و من تو ۲۵ سالگی فارغ التحصیل میشم،یعنی حداقل ۲سالو از دست دادم.....

ولی زیاد بهش فک نکن،قرار نیس زندگی همه تو یه خط ثابت باشه...یه وقتا نیازه چیزای دیگه ای تجربه کنی تا بلکم درسایی بگیری...

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴
بله من بودم،حتی خیلی بدتر از شما،کخ تا دم افسردگی بردتم ولی دیدم چاره ای جز پذیرش ندار۲سال رشتمو خون ...

واستون آرزوی موفقیت میکنم❤️‍🩹✨

خونواده چیزی نگفتن؟ 

واستون آرزوی موفقیت میکنم❤️‍🩹✨خونواده چیزی نگفتن؟

خیلی ممنونم عزیز

نه ،چون من انقد درسم خوب بودکه شاید بهت اعتماد داشتن کاردرستو میکنم...

عصای پیری ما عضلاتوبدنمونه نه بچه هامون...پس ورزش کن⚠️⚠️...سیاره کوچک ما باعقایدِغلط،بیشتر از زلزله و طاعون مصیبت دیده و میبینه...🔴