2777
2789
عنوان

واکنشتون به یه اقای خیلی عالی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست
من از یکی خوشمم بیاد اصلا محل نمیذارم و بروی خودم نمیارم.

منم همینم😐🤦🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همچین مردی رو مگ میشه درد و هیچ واکنشی نشون نداااددد🥺

نمیدونم شاید اگه ببینم همش برم جلو چشمش رژه برم🤣🤣

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

فقط حرص میخورم دیگ کاری ازم ساخته نیس 😑🙄☹️☹️☹️😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اشنایی منو نامزدم هم همین طوری بود ولی من احساس نمیکردم ازم سرتره و دست نیافتنی... ایشالا قسمتت بشه خیلی حس خوبیه ولی ما الان کلی چالش داریم هم من هم اون خداکنه زودتر ردیف شه همه چی بریم سرخونه زندگیمون😍😃

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

اشنایی منو نامزدم هم همین طوری بود ولی من احساس نمیکردم ازم سرتره و دست نیافتنی... ایشالا قسمتت بشه ...

چطوری مخش و زدیییی

چطوری مخش و زدیییی

همون رژه که گفتی😂😂اونم پیگیرم بود ادم گذاشته بود کلی تحقیق و تعقیب من چطور دختری ام... مال من پلیسه محل کارم نزدیک کیوسک کلانتری بود ازشم میترسیدم جرات نداشتم بهش سلام کنم هروقت رد میشدم میومد =بیرون منتظر بود سلام کنم خیلی هم جدی بود و اخمو به همه همکاراشم سپرده بود خودشم نبود امارمو میدادن اخر سر غیرتی شد دیگه نه میرم سرکار نه جرات دارم برم نزدیک کلانتری 😂😂 خونه نشینم کرده😅

همون رژه که گفتی😂😂اونم پیگیرم بود ادم گذاشته بود کلی تحقیق و تعقیب من چطور دختری ام... مال من پلیس ...

ای جاانم😂😂🤣🤣🤣

اره ببین رژه رفتن برا تور زدن خییلی موثره

ای جاانم😂😂🤣🤣🤣اره ببین رژه رفتن برا تور زدن خییلی موثره

اره😂😅😅 تاثیر داره ... اوایل نمیدونستم چه روزایی میاد سرکار اونم غیرتی و متعصب بود بدش میومد برم جلو همکاراش رژه برم😅😅 پدرمو دراورد کاری کرد دیگه چند فرسخی کلانتری پیدام نشه😂😂

اره😂😅😅 تاثیر داره ... اوایل نمیدونستم چه روزایی میاد سرکار اونم غیرتی و متعصب بود بدش میومد برم ج ...

عزیزمم🤣😂😍😍😍

ان‌شاالله خوشبخت بشید در کنار هم

فدات عزیزم 😍😍دعا کن زودتر بریم سرخونه زندگیمون🙏🌹 انشالله نوبت خودت خوشبخت بشی😍❤🙏

برا حاجتت صلوات فرستادم گلم

مرسییی😍😍