2777
2789
عنوان

نظر سنجی در مورد سیبیل های دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم عزیز به سنش دقت کن اینجا بحث فکریه که تو سر این دختر بچه میگذره و مادری که داره بهش دامن میزنه ...

ببخشید شما خودت بچه مدرسه ای داری و حال و هوای اونجا رو میدونی چیه؟ همه ی بچه های  ۱۰ و ۱۱ دوست پسر دارن یه چیزی که بفهمی مغزت منفجر میشه 

نزارید بچه توسط اطرافیان مسخره بشه 

از بچگی محدودش نکنید بزارید  همچی رو به شما بگه

دوروز دیگه یواشکی با یکی دوست نشه گولش بزنه 

یکی از دوست های دخترم به دخترم گفته بود من به مامانم گفتم صورتمو اصلاح کنم کتکم زده منم هیچی بهش نمیگم آخرش یه پسره گولش زد بچه نابود شد مادرش هم نفهمید .

ولی دختر من از بچگی جوری باهاش رفتار کردم که میاد قشنگ بهم میگه مامان فلانی بهم چشمک زد فلانی اینکارو کرد بهم گفت بیا بریم فلان جا 

ولی دوستای دیگش میترسن اینارو به مادرشون بگن . چرا ؟ چونکه مادر بچه رو تنبیه میکنه که چرا اون پسر اینارو به تو گفته 

از العان محدود نکنید محدودیت یه دختر خوب رو تحویل جامعه نمیده .

یه روز تو مترو نشسته بودم چند تا دختر جلوم بودن  یکیشون به اون یکی میگفت مامانم نمیزاره بریم فلان جا مجبور شدم بهش دوروغ بگم که العان اینجام 

همسن دخترای ماهم بودن  مامانم مثلا فک میکرد خونه ی فلان دوستشه😏

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

مو طبیعت بدن انسان هاست داشتن مو هم به هیچ عنوان نشونه شلختگی نیست مخصوصا برای بچه ۹ ساله من خودم خو ...

تو این دوره به لطف فضای مجازی 9 ساله بچه به حساب نمیاد اگر شما همچین طرز تفکری دارید محترمه نظرتون ولی اون بچه نگا به طرز تفکر شما نمیکنه به هم دوره ای هاش نگاه می‌کنه که دنبال هزارجور قر و ادان  

ببخشید شما خودت بچه مدرسه ای داری و حال و هوای اونجا رو میدونی چیه؟ همه ی بچه های ۱۰ و ۱۱ دوست پسر ...

من نمیگم تنبیه معلومه اینجوری بچه ازت دور میشه ولی از این ترسم نمیشه زیر بار همه چی رفت،من میگم باید تعادل داشت تو همه چی.

من نمیگم تنبیه معلومه اینجوری بچه ازت دور میشه ولی از این ترسم نمیشه زیر بار همه چی رفت،من میگم باید ...

خب این حرف شما درسته  ولی بچه اذیت میشه 

مثلا اسی میتونه سیبیل دخدرشو بر داره ولی نزاره آرایش کنه یا کار دیگه کنه ‌.

اینجوری میشه تعادل 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

خب این حرف شما درسته ولی بچه اذیت میشه مثلا اسی میتونه سیبیل دخدرشو بر داره ولی نزاره آرایش کنه یا ...

من در کل منظورم اینه نباید دختر به این سن زیاد تو نخ این چیزا! باشه و براش مهم باشه ولی خب هست دیگه ،چون احتمالا تو جو خانواده زیاد این بحثها و میشنوه و میبینه.

من در کل منظورم اینه نباید دختر به این سن زیاد تو نخ این چیزا! باشه و براش مهم باشه ولی خب هست دیگه ...

میتونن مثلا دوستاش بهش گفته باشن سیبیلاتو بزن و اینا 

حرف شما هم میشه