2789
عنوان

زنگ نمیزنه

129 بازدید | 11 پست

با پسری تو مجازی اشنا شدم چه قبل دیدار چه بعد دیدار اول زنگ نمیزنه کلا.فقط یکی دوبار اون اولین بار که چت کردیم زنگ زد دیگه م نزد. منم نزدم چون دیدم این مدلیه. بعد از یه بار دیدن گفت خوشم اومده اما بازم فقط روزی یبار به زور یه پیام میده مثلا میگه دوست دارم. همین یه جمله.نه زنگی نه.پیگیری اما قرار بعدو گفت کی ببینمت. الان دلم خواست یهو دیگه بلاکش کنم. حس کردم رفتارش درست نیست. نمیدونم اینا معنیش چیه و چه کاری الان باید بکنم

ببخشید اینو ميگما 

ولی انگار با یکی هست شما هم نگه داشته واسه روز مبادا 

بهتر بلاک کردی بابا اه اه چقد بدم میاد از این پسرا

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان هدف چیه از دوستی الکی یا ازدواج اگه الکیه برا سرگرمیه ایندتو خراب کن که این راه اخرش سرابه کلا ...

هدفشو نگفته اصلا فقط تو مجازی گفت بیا همو ببینیم من پیش خودم فک کردم جدیه شاید ولی الان نمیدونم چه هدفی داره منم نپرسیدم

ببخشید اینو ميگما ولی انگار با یکی هست شما هم نگه داشته واسه روز مبادا بهتر بلاک کردی بابا اه اه چقد ...

هنوز بلاک نکردم اما تو ذهنم اومد که بکنم اگه امروزم دیگه زنگ نزد

خب چرا به خودش نمیگی این موضوع رو؟ شاید خجالت میکشه شاید تجربه نداره شاید کم حرفه... هزار تا دلیل هس ...

اخه مگه میشه 37 سالشه ینی تو سه روز بعد از دیدن یبار نتونست یه زنگ بزنه؟ چجوری بلده واسه دیت دوم بگه ویلا بگیرم بریم اما زنگ بلد نیست بزنه؟

اخه مگه میشه 37 سالشه ینی تو سه روز بعد از دیدن یبار نتونست یه زنگ بزنه؟ چجوری بلده واسه دیت دوم بگه ...

ببین اینکه گفته ویلا بگیریم و اینا یکم مشکوکه و معلومه دنبال چیزای خوبی نیست... به نظرم دنبال سو استفاده‌ست 

البته این حس منه

ببین اینکه گفته ویلا بگیریم و اینا یکم مشکوکه و معلومه دنبال چیزای خوبی نیست... به نظرم دنبال سو است ...

منم همین حسو میکنم. وگرنه اگه ویلارو نمیگفت میگفتم خب شاید واقعا اینارو بلد نیست اما وقتی ویلارو گفت حس کردم از اون هفت خطاشه.الان بلاکش کردم. چون من قبلا تجربه ی تلخی داشتم از رابطه دیگه واقعذ تحمل ضربه ی دوباره ندارم