2777
2789
عنوان

کانکس ویلایی برای باغ خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد عالی کابینتاش واقعا خوب جا داره چند متره؟ببین عزیز دستشوییش کجاست ی چندتا ما اماده دیدیم سرویس د ...

ببین من شوهرم خود کانکس بدون شاسی وچرخ واینا خرید24میلیون 16مترن از ثلاث باباجانی ولی جنس ورقهای بیرونش  خوب نیست دیگه خودش براش شاسی وکاببنت وبهارخواب وپله ساخت سرجم حدودسی تومن خرجش کردیم امسال باهش رفتیم بیرون خیلی خوب بود ولی قراره انشالله خودش ورق بگیره یکی کامل از صفر بسازه اینجوری که دستشوییش ابیفته بیرون ولی به کانکس وصل باشه 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین من شوهرم خود کانکس بدون شاسی وچرخ واینا خرید24میلیون 16مترن از ثلاث باباجانی ولی جنس ورقهای بیر ...

راستش عزیزم من متوجه نشدم ی کانکس خالی خریدین و خودتون براش کابینت و اینا زدین منظورت این بود؟یا کلا منظور ورق که باهاش کانکس میسازند گرفتین سرهم کردین؟ منم خیلی میترسم جنس بدنه اش خوب در نیاد یکی نیاد ی لگد بزنه راحت ب فنا بره یکم منو ترسوندن راستش ....و اینکه باغ ما هم ی طوریه باید بهارخواب و پله بدیم و کانکس قرار بدیم حالا من گفتم ما ی کانکس خالی بگیریم نهایت خود سازنده اشپزخونه براش قرار بده ولی سرویس جدا باش بیرون کانکس بقول شما ولی بهش وصل باشه 

پس من ساعت ۹ میام سایت اگه بودی برام بفرست یا خودت ی ساعت هماهنگ کن مرسی عزیزم

باشه هواسم باشه بیام

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

راستش عزیزم من متوجه نشدم ی کانکس خالی خریدین و خودتون براش کابینت و اینا زدین منظورت این بود؟یا کلا ...

کانکسه کامل بود حتی توشم موکت بود در وپنجره داشت ولی شاسی که کانکس میزارن روش وچرخ ولاستیک بهش وصل میکنن نداشت راه پله ویه بهار خوابم براش درست کردیم اون سکو تقریبا دو در دو متر بود چهارتا پله میخورد بعد برا روزها بارونی براش چادر دوختیم خودمون تو خونه زیپ انداختیم که بکشیم روش بارون سکو خیس نکنه چون رو سکو برا نشستن تیکه فرشی انداختم وقتهایی که بارون نبود دور تا دور زیپهارو باز میکردیم وجمع میشد ....ورقهاش نازکن جنس محکمی نبود ولی برا ما که تو سال شاید ده روز ازش استفاده کنیم خوبه از یه چادر که نازکتر نیست ...شما سکو اینا رو نمیخواد چون میزارین رو زمین ما چون شاسی داشت یه متر فاصله داشت دیگه سکو وپله خورد

کانکسه کامل بود حتی توشم موکت بود در وپنجره داشت ولی شاسی که کانکس میزارن روش وچرخ ولاستیک بهش وصل م ...

ما سکو باید اخه بذاریم چون زمین ی مقدار خیلی کم شیب داره و باید اون شیب درست کنیم گفتن بهتره سکو بزنید ما گفتیم پس ی بهارخواب میدیم که کانکس بره روش و رو همون بهار خوابم دستشویی باشه

اره افرین اینجوری راحت تره انشالله بتونی بعدا یه خونه به دل خودت توش بسازی بنظرم کانکس جایی بزارید که کم کم بتونید یه ساختمون بهتر یه گوشش بسازید کم کم وخورد خورد ...

ما سکو وپله وسایب.ن همه جتاشو ساختیم که بشه جدا بشن وتا بشن برا حمل ونقل بعد دوباره مثل پازل بهم وصل میکنیم