شماهم اینجورین که مدام خوابتون بیاد و دلتون بخواد همش بخوابید؟ من از 24 ساعت 16 ساعتش یا خوابم یا دلم میخاد بخوابم . خیلی کسلم و ناراحتم از این قضیه اصلا به زندگیم نمیرسم
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
امروز مثلا تا 9 خواب بودم اومدم سرکار بعد یک ساعت دیدم خیلی گیجم رفتم خونه ناهار اماده کردم خوابیدم ...
شبها هم زودتر بخواب
خواب شب خیلی مهمه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خب یه مدت حتی اگه خوابت اومد نخواب تا این عادت از سرت بره
البته میدونم خیلی سخته
تقریبا۴ماه پیش خیلی خوابالو شده بودم فقط میخوابیدم دوست نداشتم بیدارشم تااینکه بی بی چک زدم دیدم مثبته رفتم سونو دکترگفت ۲ماهه باردارم ولی مشکوک به سقط آخه لکه بینی داشتم تازه دخترم۱۵ماهش بود وشیر میخورد تااینکه جنین سقط شد وبه خونریزی افتادم😣😣😢😢😭😭😟😟😞😞