2777
2789
عنوان

پدر شوهر وکیل 😕😕

900 بازدید | 36 پست

خواستگاری ک برام اومده پدرش وکیله. بعد میگه بابام با کل قاضی های شهر زد و بند داره یعنی از ایناس که سکه بده رای رو به نفع خودش بگیره...😕

جدا از بحث حلال حروم بودن درامدش و اینکه این اقا سر چه سفره ای بزرگ شده ، یه کم برام ترسناکه

حس میکنم با این اقا نباید توو زندگی به مشکل بخورم وگرنه پدرش با ۲ تا سکه ب قاضی همه چیو تموم میکنه،جالب اینجاس میگه مامان بابام مذهبی و نماز خونن🤔 نظر شما چیست؟😂🫠

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هوووففف.خودش چکارس؟ عقلش کامل نیس اینارو میگه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

فک کنم به زور اوردنش خواستگاری 

میخواد ی چیزی بگه تو بترسی جواب منفی بدی 

وگرنه این حجم از صادقت غیر قابل باوره 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

منم همین برداشت رو کردم که راحت میتونه پرتت کنه بیرون

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!