2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب من گف پررو

368 بازدید | 15 پست

اونروز ب من زنگ زد و من و همسرم بحث مون شده بود.منم بهش گفتم هر وقت شوهرم گفته بیا جایی بریم من حتی حوصله نداشته باشم و نخوام برم ب حرفش گوش میدم و میرم ...بعد مادرشوهرم دیروز بهم گف میدوتم غیر از خونه ما جایی نمیری من فهمیدم منظورت این بوده ک خونه من نمیخوای بیای و ب زور میای خیلی پررو هستی ک همچین حرفی زدی!

منم هیچی نگفتم و یخ کردم سرجام

واقعا چیکار کنم باهاش

گف دوباره روی من واینستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواتونو براش تعریف کردی؟ چرا عروسا انقد سادن انتظار داشتی بگه مرسی که با وجود بی حوصلگی باز میای خو ...

طرفداری پسرش رو میکرد منم بهش گفتم..شوهرم اونجا بحث مون بود خونه ننش بود منم خونم مامانم. فهمیده بود مادرشوهرم

احترامش رو نگه دار و جواب نده. حاضرجوابی هنر نیست. تو این سایت یک عده کاربر نادان دیگران رو به حاضرجوابی تشویق می کنند مخصوصا به بزرگترها و والدین شوهر که درست نیست. وقتی جواب ندید خودشون به رفتار و گفتار زشت شان پی می برند و احترام شما بالا میره. زبون درازی زن رو بی ارزش میکنه.

این مادر شوهرا چشونه حالا یکی به دخترهای خودشون چیزی بگه جررش میدن

خونه ی مادر شوهرم شهرستانه قبلا سالی دو یا سه بار میرفتیم 

پارسال عید رفتیم اونجا پسرم بدجور مریض شد همش بغلم بود گریه میکرد تو همین وضعیت یه شب دختراش همه اونجا بودن مادر شوهرم گفت پاشو چای و میوه بیار منم منتظر بودم بچم یکم ساکت بشه بزارمش زمین پاشم پزیرایی کنم دیدم ساکت نمیشه رفتم اتاق بخوابونمش مادر شوهرم اومد تو اتاق گفت واه واه رو تو برم مگه با تو نبودم 

من اصلا از بغض نتونستم جوابشو بدم خودش میدید بچم گریه می کنه از پارسال عید نرفتم خونشون اصلا از یادم نمیره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
احترامش رو نگه دار و جواب نده. حاضرجوابی هنر نیست. تو این سایت یک عده کاربر نادان دیگران رو به حاضرج ...

من اصلا زبون درازی نکردم. فقط بهش گفتم شوهرم منو ب زور جایی می بره .آره خب خونه مادرشوهرم منظورم بود.اینکه زبون درازی نبود

اشتباه از مادرشوهرم بود ک بهم گف پررو