2789
عنوان

حقوق شوهرم

194 بازدید | 15 پست

شوهرم برای دومادشون کار میکنه حقوق شو درست نمیده جیگر آدم خون میشه دوست داره زن بچه خودش ت رفاه باشن ولی زن وبچه مردم نه من الان برا بچه ام پوشک نیاز دارم یخچال فریزر مون سینه میزنه میخوام برم خونه مامانم کرایه نداره بعد ب یارو میگیم میگ ندارم فلان بمان نمیدونم الان یه تومن میدم آخه مرتیکه با یه تومن چی میشه

اعصابم خورد شد به خواهرش بگو تذکر بده خوبه موقع کار کردن کم بزاره؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بخدا همچین نشستم گریه میکنم اعصابم بهم ریخته یعنی چی چقدر آدم تحمل کنه

عزیزم همسرت باید بگه یا کار دیگه پیدا کنه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

نمیره دومادشون ول نمیکنه چون اگ ول کن کارگاه دومادش میخوابه

یه دور توتاپیک هات زدم شما کلا زیر سایه این شوهر و خواهرشوهر اسیر شدین باغ با اینا ماهیگیری با اینا میگو میده مسمومتون میکنه داددووبیداد میکنه سرتون  تکون بخورین تکلیف برات تعیین میکنه حقوقتونم نمیده!!!!

بچت بعدا ادیت میشه بزرگ بشین دیگه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............