2777
2789
عنوان

بچه خوبی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 33 پست
حتما حرف دلتو بهشون بگو و حلالیت بخواه. منم یه بار اینکارو کردم و خیلی آروم‌ شدم. البته چون گریه ام ...

یادمه بچه بودم قایمکی میرفتم کوچه بادوستام بازی میکردم وقتی میومد دنبالم پشت ماشینا قایم میشدم پیدام نکنه بنده خدا بالاپایین هی دنبال من میگشت....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو بودم خیلی نوجوانی اذیتشون کردم خلیی زیاد که از دست خودم کلافه میشم وقتی به اون دوران فکر میکنم خدا از من راضی باشه فقط , همیشه به مامانم میگم مامان از دختر نادونت راضی باش منو حلالم کن من خیلی نادون بودم برام دعا کن خدا بچه خوب به من بده اونم همیشه میگه خداکنه بچت بشه چراغ دلت , مامان باباها هرچقدرم بهشون بدی بشه اگه از ته دلت معذرت بخوای میبخشن چون جیگر گوششونی 

از الان به بعد بچه ی خوبی باش تو هنوزم بچه اونایی میتونی جبران کنی و باعث خوشحالی شون بشی

هستم واقعا بنظرشون اتفاقا بچه ی خوبی هستم فقط خودم اذییتایی که کردم یادم میاد و مظلومیت مامانم که چیزی نمیگفت دلش نمیومد ، دلم و میشکونه 

منم مثل تو بودم خیلی نوجوانی اذیتشون کردم خلیی زیاد که از دست خودم کلافه میشم وقتی به اون دوران فکر ...

دقیقا ، بنظرشون اتفاقا بچه خوبیم خودم یاد کارام میفتم فقط ، میگم اگه بچمم مث خودم باشه به روز سیاه میشینم ....

یادمه بچه بودم قایمکی میرفتم کوچه بادوستام بازی میکردم وقتی میومد دنبالم پشت ماشینا قایم میشدم پیدام ...

اگه اهل گوشی وفضای مجازی هستن همینا و بقیه چیزایی که یادت میاد و اذیتت می کنه رو بنویس و بابتشون عذرخواهی کن. مامان من که خیلی خوب جواب داد و واقعا دیگه سبک شدم

بله

فکر کنم بخاطر همینه ازشون جدا شدی هعی فکر میکنی به کارایی که کردی و نکردی بعد عذاب وجدان میگیری باور کن ممکنه حتی بچه هایی که از نظر تو خوب هم بودن یه زمان هایی زو فکر کنن که اشتباه کردنن

پس زیاد فکر نکن سعی کن وقتی مامانت به کمکت نیاز داشت کمک کنی باهاش خوب رفتار کنی به مرور از یاد میبری گذشته رو

خجالت میکشم ، چی بگم دقیقا

همون به خاطر خجالت پیام بهتره. مثلا بنویس مامان جون من چند وقته بابت رفتارهایی که قبلا داشتم عذاب وجدان دارم و فکرم درگیره، من خیلی شما رو اذیت کردم ولی شما همیشه با محبت هاتون شرمنده م کردید، مثلا... (اگه خواستی مثال بزن) و بگو خواهش می کنم حلالم کنید می دونم فرزند خوبی نبودم

فکر کنم بخاطر همینه ازشون جدا شدی هعی فکر میکنی به کارایی که کردی و نکردی بعد عذاب وجدان میگیری باور ...

اره دقیقا خودمم شهردورم تازه مسولیت دارشدم   مادرای دیگه رو میبینم بچه های اروم و حرف گوش کنی دارنا ولی بچه رو به قصد کشت میزنن (یکی از فامیلای همسرم مثلا)بچه هارو تحقیر میکنه تو جمع کتک می‌زنه تو سرما تو حیاط نگه میداشت درو میبست نمیذاشت برن خونه تا باباشون بیاد ولی مامان مظلوم من ....خودشو نفرین کرده ولی منو نه .