2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بیماری تحلیل لثه داشتن و کل لثه رو جراحی کردن؟الان خوبن؟

گلم خیییلی بستگی به دندونپزشکتون داره 

بله تحلیل لثه داشتن و جراحی بازسازی لثه انجام دادن و با رعایت و مراقبت درمان شدن 

اهل سیگار و مشروب و قلیون و ....این جور چیزا نیستین؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
گلم خیییلی بستگی به دندونپزشکتون داره بله تحلیل لثه داشتن و جراحی بازسازی لثه انجام دادن و با رعایت ...

نه اهل هیچی نیستم....یکبار کامل جراحی کردم ولی ۴ سال ازش گذشته خیلی میترسم دوباره برام اتفاق بیافته

یعنی بیماری تحلیل لثه داشتن و کل لثه رو جراحی کردن؟الان خوبن؟

کل لثه رو فک نمیکنم ک جراحی کنن اون دندونایی ک احتیاج داره ب لثه بیشتر رو روش پیوندمیزنن ک ازبالای سقف دهان میگیرن

نه اهل هیچی نیستم....یکبار کامل جراحی کردم ولی ۴ سال ازش گذشته خیلی میترسم دوباره برام اتفاق بیافته

دندونپزشکتون علت تحلیل لثه رو چی عنوان کردن؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
نه لق نیست من کامل ۴ سال پیش کل لثمو جراحی کردم بخاطر تحلیل لثه....ولی شما اگه لثت نازکه بیخیال ارتو ...

من ارتودنسی مو گذاشتم درطول درمان شایدنیاز ب جراحی داشته باشه معلوم نیست

ارتودنسی چراتحلیل میاره؟ 

کل لثه رو فک نمیکنم ک جراحی کنن اون دندونایی ک احتیاج داره ب لثه بیشتر رو روش پیوندمیزنن ک ازبالای س ...

ماله من کلشو جراحی کرد چون جرم و عفونت زیر همه ی لثم بود ولی از ظاهر هیچی مشخص نبود