میخوام ماشین بخرم در حد یه پراید معمولی بنظرتون وام بگیرم و ماشین بخرم یا کم کم پس انداز کنم و بعدا بخرم کدوم بهتره؟ از یه طرفی وام دردسر داره از یه طرفی سریع به پول میرسم ...
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من و همسرم تا ابدم تلاش میکردیم صاحب خونه نمیشدیم وام گرفتیم خونه خریدیم حالا میهایم ی وام دیگ بگیریم ماشینمونم عوض کنیم تا هزار سال کار کنی با این تورم نمیتونی چیزی بخری
کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اگه ماشینو واقعا الان نیاز داری خب وام بگیر ولی اگه میتونی صبر کنی و میبینی میتونی پولشو در بیاری صبر کن چون وام یکم زوره میدونی مثلا ۳۰۰ ملیون وام میگیری ۶۰ ملیون باید روش بدی خب این خیلی زوره
اگه هم حوصله شبر داری یه بانک رسالت بگیر خیلی خوبه کلا ۴ درصد سود میکشه من میخاستم لپ تاپ بخرم ۳۰ تومن وام گرفتم و هی قسطاشو دادم و در کل تهش ۷۵۰ کشیده بودن روش
همسرم پیش فامیلاش و دوستاش اعتبار زیاد داره همیشه ضامنش میشن و همسرم جبران میکنه ب وقتش اونم ضامنش ...
آره . راستش از سه مورد وام گرفتن بدم میاد اول باید ضامن پیدا بشه اونم دوتا . دوم نگرانی بابت پرداخت اقساط وام چون حقوق ثابت نداریم همسرم شغل آزاد داره و درآمدش ناچیز و بالا و پایین زیاد میشه. سوم دوندگی های وام گرفتن که باید چند ماه دوندگی کنی تا بهت بدن