2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره چندین بااااار من خیلی جوگیرم 

یهو در لحظه تصمیم میگیرم بدم بعد پشیمون میشم😬

از لباس و انگشتر گرفته تا کفش و عینک و ساعت 

بهش فکر نکن دیگ از دستت رفته 

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
خو نکن دیگه

آره واقعا، دلم براشون میسوزه ولی خب مثلا پسرم به دنیا اومد یه قوطی شیرینی نیاورد، منم به دل نگرفتم گفتم ندارن. اما میبینم برای دیگرون اینطوری نیست ! مثلا خواهرش  رفته بود مشهد ، با کادو رفته بود پیشش! 

آره واقعا، دلم براشون میسوزه ولی خب مثلا پسرم به دنیا اومد یه قوطی شیرینی نیاورد، منم به دل نگرفتم گ ...

معذرت میخوام اینو میگم دلسوزی تهش ک....سوزیه...دلت فقط واسه خودت بسوزه...ارزشت بالاتره از این چیزا

اولین کادویی ک دادم  به معلم کلاس  پنجم ابتدایی مون بود  یه  سبد گل  رز  با موزیک  سفارش دادم  گلسازی  برام درست کرد  خیلییی  قشنگ  بود  وقتی  تقدیمش کردم  با  ترش رویی گفت من گل نمی خواستم  و  بعد  جلو ی من اون گل و تقدیم کرد  به یکی از دانش اموزا وای  خیلی دلم گرررفتت  هیچ وقت  نمی بخشمش  

اللهم عجل لولیک الفرج
معذرت میخوام اینو میگم دلسوزی تهش ک....سوزیه...دلت فقط واسه خودت بسوزه...ارزشت بالاتره از این چیزا

وای من زیاد از این کارا میکنم . اتفاقا الان بدجوری داغونم ، یه خاله دارم خیلی اوضاع مالیش داغونه، چند روز پیش زنگ زده بودم حالشو بپرسم خیلی از وضعیتشون نالید. دو تا دختر داره، دختر بزرگع هم سن منه، دختر کوچکه مجرده تو خونه ست. حرفای خاله م از فکرم بیرون نمیرفت، من به دختر کوچکش پیام دادم گفتم که نسیم یه پیج کاری بزن مثلا لوازم التحریر، خدا بزرگه می‌فروشی ، از پولشم نترس جور میکنیم، تو دلم گفتم من بهشون قرض میدم حالا هر وقت داشتن پس میدن دیگه . اگه آنلاینی بگو اسکرین شات رو بفرستم ببین چطور جوابمو داد زود پاک کنم

اولین کادویی ک دادم به معلم کلاس پنجم ابتدایی مون بود یه سبد گل رز با موزیک سفارش دادم گلساز ...

خیلی بده درکت میکنم من از دستم دروردم دادم بهش انگار قلبمو‌کندم