2777
2789
عنوان

داستان یک قتل ✌✌

323 بازدید | 23 پست

با یکی از نزدیکانم که دوره سربازیش رو داخل پلیس آگاهی میگذرونه صحبت میکردم

گفت سه ماه پیش یه قتل رخ داده بود

یه زن ۴۴ ساله به قتل رسیده بود 

قاتل هر دو تا چشم زن رو کور کرده بود و بعد گلوی زن رو با چاقو پاره کرده بود طوری که سرش از گردنش آویزون شده بود 

نهایتا معلوم شد که اون زن اختلال شخصیت خودشیفته داشته و یه آدم خودشیفته بوده و خونه و مال و اموال شوهر سابقش رو بالا کشیده و آواره اش کرده بود و بعد ازش طلاق گرفته بود 

شوهره هم معلم بوده و آدم آبرومندی بوده 

اما نتونسته این وضعیت رو تحمل کنه و تصمیم گرفته که انتقام بگیره 

بعد یه روز وارد خونه زنه شده و دست و پاش رو بسته 

بعد قاشق فلزی رو گذاشته روی شعله اجاق 

و قاشق رو داغ کرده و گذاشته روی چشم های اون زن و چشم هاش رو کور کرده 

بعد هم با‌ چاقو گلوش رو بیخ تا بیخ بریده 

بعد هم ظاهرا از کشور خارج شده و رفته ترکیه

نظرتون چیه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر آبرومند و موجه بوده مرده خداحفظش کنه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

هر کاری هم کرده باشه حق نداشته بکشتش . اونم مرگ به این عذاب آوری اون آدم مشکل داشته که تونسته اینجوری یه آدمی رو بکشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

یا مریم بی فاطمه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

چقدر آبرومند و موجه بوده مرده خداحفظش کنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا