2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله خیلی اعتقاد دارم

اما از اون بیشتر به این که نیروی الله قالب هست به همه ی این نیروها ...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
بله خیلی اعتقاد دارماما از اون بیشتر به این که نیروی الله قالب هست به همه ی این نیروها ...

من خودم یبار خانواده عروسمون ک من را برای برادرش میخواستن  بختمو بستن باز کردم نامزدشدم اما دعای سردی گرفتن خیلی سرد شدم تاثیرگزاشت نمیدونم بااین جادوگرا چیکارکنم تاکی میخان دعابگیرن خدا لعنتشون کنه

یکی از اشناهامون تعریف میکرد زنه رفته بوده پیش دعا نویس که مثلا دعا بنویسن برای شوهرش که بیشتر به زنه توجه کنه مرده توجه میکرده ولی زنه دلش میخواسته بیشتر توجه بشه بهش... گفته بوده اوایل خوب بوده ولی بعدش انگار برعکس شده بوده شوهرش هر روز دلسرد میشده تا اینکه کار به طلاق کشیده میشه زنه گریه میکرد میگفت چقد خوب بودیم با هم از وقتی دعا گرفته بوده این مشکل براش پیش امده... حتی برای کار خیر هم بگیرین بازم یه نحسی میاد تو زندگیتون

یکی از اشناهامون تعریف میکرد زنه رفته بوده پیش دعا نویس که مثلا دعا بنویسن برای شوهرش که بیشتر به زن ...

ولی پیامبرم گفته فقط برای باطل کردن پیش ساحر برین

من خودم یبار خانواده عروسمون ک من را برای برادرش میخواستن بختمو بستن باز کردم نامزدشدم اما دعای سرد ...

اگه حال کردی نماز باطل السحر حضرت زهرا رو بخون منتها باید شب و روز ایه الکرسی زیاد بخونی

سلام

بهترین دعانویس ایران حاج آقا براتی هست هر موضوعی رو میتونه حل کنه خدا قدرت داده بهش حتی دعانویس‌های دیگه که به نتیجه نمی‌رسن به ایشون مراجعه می‌کنند معجزه می‌کنه

آیدی تلگرامش : @Keysheyi

2790
2778
2791
2779
2792