2789
عنوان

بوی مادر

112 بازدید | 7 پست

خواهرم داشت کیک درست می کرد واسه خودش صدام کرد گفت بیا دیانا رو چنددقیقه نگه دار من کیکم رو درست کردم ازت میگیرم رفتم نگهش داشتم گفت تازه شیر شو خورده بخوابانش که یکم تکونش دادم خوابید ..۲۰ دیقه بعدش بیدارشد یکم باهاش حرف زدم که یدفعه شروع کرد به جیغ زدن و گریه کردن بلندش کردم یکم تکونش دادم پستونک گذاشتم دهنش آروم نشد هی میگفتم بیا بگیرش خودشو کشت مامانش میگفت یه دیقه صبر کن میام یه دیقه بچه تو بغلم بقدری گریه کرد که اشکاش در اومد نافشم یکم خون اومد..باشیشه شیر براش شیر درست کردم نخورد پستونک گذاشتم دهنش نخورد تا اینکه مامانش اومد بغلش کرد همین که مامانش بغلش کرد بچه دهن شو گذاشت رو گردن مامانش و ساکت شد یعنی با بوی مامانش ساکت شده؟؟

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

آرامش و آسایش نسبی و قلبی مادر حس کرد 

تازه وارد نیستم تعلیق شدم بخاطر حرف سیاسی 🫥بیا کمی زندگی کنیم 🙂 به دنیا آمدیم برای همین کار ✨و همه کار کردیم جز زندگی...🫠                                                        من، دختر روزای تنهایی ، با قلب تازه جنگیدم ، از غصه فردا نگو با من روزای از این بدترم دیدم...🥹

اینم بگم ۱۲روزشه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرامش و آسایش نسبی و قلبی مادر حس کرد

بدون اینکه مامانش بهش شیر بده همین جوری که از بغلم گرفتش نی نی دهنش شو گذاشت رو گردن مامانش

آره عزیزم واسه همین به محض به دنیا اومدن میذارنش رو صورت مادر منم نوزاد سه ماهه دارم که بغل باباشم آ ...

وای چه رمانتیک 🥰🥰😍

من دیدم نوزادای نارس هم که تو دستگاه نگهداری میشن و قدرت شیر خوردن ندارن روزی یه ساعت میذارن از زیر ...

😍😍وای خدا چه بامزه قلب مادر بهش حس زندگی بده