2777
2789
عنوان

رشد مو

73 بازدید | 6 پست

چ کارایی کنیم تاوموهامون بلند شه 

حقیقت من ی دوره تنبلی تخمدان داشتم و استرس ها قبلش و ...ریزش گرفتم 

ب خاطر مشکل موخوره کوتاه 

چ راه هایی برا رشد مو تجربه دارین ممنون میشم با منم براشتراک 

من موهام از کمرم بلند تر نمیشه چون خشکه جنسش به نظرتون چه کنم

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوک موهاتون روغن زیتون بزتید تا از خشکی در بیاد و موخوره نزته چون موخوره نمیزازه مو رشد کنه

کل موهام و هر جور روغنی بگی زدم ولی باز خشکه  و تا یه قدی میرسه پوک میشه 😐 با اینکه اصلا اتو هم نمیزنم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
کل موهام و هر جور روغنی بگی زدم ولی باز خشکه و تا یه قدی میرسه پوک میشه 😐 با اینکه اصلا اتو هم نمی ...

دقیقا من هر شب سعی میکنم نوک مو روغن بزنم 

من موهام نابود شد 

از اول دیگ شروع کردم 

نوک گیری موها جدی بگیرن و خشوی مو موخوره میاره جتنا با روغن نارگیا با ارگان نوک موها روغن بزنید دیگ کل سافه تغذیه میشع 

من بعضا شب ها اگه حوصله داشته باشم میزنم 

خشک نمیشه 

از سرم مو ها مث کریستال و سریتا هم میتونید استفادع خوبه 🙏🏼

دقیقا من هر شب سعی میکنم نوک مو روغن بزنم من موهام نابود شد از اول دیگ شروع کردم نوک گیری موها جدی ب ...

فک کنم باید برم دکتر مو چون همه این کارا و کردم 😂😐حتی قرص تقویتی و زینک هم فایده نداشت