خیلی عالیه من از قبل بارداریم مرتب پرش دست و پا داشتم تو خواب بیقراری داشتم گرفتگی عضله تو بارداری دکتر بهم داد خوب خوب شدم الانم هروقت بیقراری دارم میخورم همون لحظه خوب میشم
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
کلا دارم ی مدت فوق العاده استرسی داشتم دست و صورتم و پام گزگز میکرد بعد پرش صورت ابرو دست پا کمر گردن داشتم الان بهترم فقط پای چپم پرش داره ام ار ای و ازمایش دادم منیزیم و اهنم کم و کمکاری تیروئید دارم و هاشیموتو
کلا دارم ی مدت فوق العاده استرسی داشتم دست و صورتم و پام گزگز میکرد بعد پرش صورت ابرو دست پا کمر گرد ...
منم کم کاری تیرویید داشتم الان ۶ ماهه دارم دارو مصرف می کنم ، برای گرفتگی عضلانی صورتم هم رفتم بوتاکس کردم قرص منیزیم هم خریدم ۶۰ تایی بود حدود ۵۰ تاش مصرف کردم ده تاش مونده که گذاشتم هر وقت شب ها خوابم نمی برد به جای قرص خواب مصرف کنم
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
مارک اون قرصی که می خوردی چی بود؟ از من فقط خواب آور بود
والا تو خونس الان در دسترسم نیست بهت بگمولی بعید میدونم خواب آور باشن