2821
2789

همه ي ادمها مشكل دارند  و همه ي ادمها سختي كشيدند. اما خيلي ها به مشكلات به عنوان مشكل نگاه نمكينند غصه نميخورند بلكه برعكس ميرن توي دلش حلش ميكنند و تلاش ميكنند. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه..هرکسی یه جور مشکلی داره شاید در ظاهر اینجوری به نظر نرسه.. 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

نه نیست مگه میشه کسی تو زندگی غم نداشته باشه اینجور که فقط زندگی کردن با شادی یکنواختو خسته کننده میشه اونایی میبینی مطمئنا غمو ناراحتیشونو تو خودشون میریزن بروز نمیدن حالا هرچی باشه یه مشکل کوچیک ،بزرگ،یا مسخره

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

یکی مشکلاتش رو برای خودش خیلی بزرگ میکنه و همین زندگیشو سخت میکنه ولی یکی دیگه باهاشون کنار میاد و صبر پیشه میکنه.. بستگی به میزان صبر افراد داره

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

زندگی بدون مشکل نمیشه اما تعدادشون تو بعضی زندگیا زیاده تو بعضیا کم ... تو بعضی زندگیا ساده و سطحی و قابل حلن تو بعضی زندگیا عمیق و جانکاه و ب سختی حل میشن

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن 

قبلا فکر میکردم این فقط یه جمله ی ساده اس ولی جدیدا بهش رسیدم

هیچ آدمی نیس که مشکل نداشته باشه حتی کسایی که توی نازونعمتن 

2824
2823
2791
2779
2792