2777
2789
عنوان

کادو چی بگیرم گریههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 107 پست
عزیزم مبارکت باشه هست اهل حیوون ولی دوتا سگ داره میگه نمیتونم رسیدگی کنم بهشون 

اره سگ جمع کردنش سختی داره ولی پرنده نه مثلا قناری اویزون کنه ی گوشه فقط اب و دون بهش میخواد بده.طفلکی از سر صبح تا عصرم براش میخونه رو اعصابظ میره قشنگ.دمبل هم خوبه اگر میگی ورزشکاره دمبل با دستکشاش

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دیگه هیچ گزینه ایی نمیمونه جز اینکه 100 تومنو بزاری تو پاکت بش بدی😆

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
دیجی ازت خرید کردم به قرآن فردا میاد میخوای کد سفارش بدم چک کنی بی خیال من شی؟ 

😂😂

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
پس دیگه هیچ گزینه ایی نمیمونه جز اینکه 100 تومنو بزاری تو پاکت بش بدی😆

من که میگم یا مرغ خوری یا یه دست استکان به قول مامان بزرگم استکان پافیلی😂😂😂😂😂

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍
آپدیت شو دیگه کارت هدیه پیشنهاد بده    

ها راستی😂😂